Telefoane Huawei. Decizie de ULTIMA ORA luata Pentru Clienti

Telefoane Huawei. O decizie de ultima oara a fost luata pentru ca toti clientii din lumea intreaga sa se poata bucura de produsele pe care le-au cumparat.

Telefoane Huawei. Decizie de ULTIMA ORA luata Pentru Clienti

Telefoane Huawei. O decizie de ultima ora a fost luata pentru ca toti clientii care folosesc aceste modele de telefoane sa se poata bucura in continuare de ele fara probleme, si fara frica pierderii functiilor noi din Android. Donald Trump s-a intalnit noaptea trecuta in SUA cu presedintii unor mari companii care colaboreaza cu Huawei, si le-a promis ca va lua masuri pentru ca toti clientii cu telefoane Huawei sa nu pierda nimid din cauza sanctiunilor sale.

Telefoane Huawei. Trump a dat deja un ordin pentru a le permite unor companii sa ceara licente de la guvernul SUA pentru a-si vinde produsele catre chinezi, insa procesul in sine este unul complicat. Trump s-a angajat in fata presedintilor acestor companii ca va grabi procesul pentru ca lansarea de noi modele de telefoane Huawei sa se faca fara probleme, dar si pentru a permite oferirea de actualizari pentru Android cu noi functii majore.

Telefoane Huawei. Decizie de ULTIMA ORA luata Pentru Clienti

Telefoane Huawei. Presedintii de la Intel, Google, Broadcom, Qualcomm, Western Digital, si nu numai, au fost prezenti la intalnire, si toti au primit fix aceeasi promisiune de la presedintele american. Chinezii asteapta de cateva luni sa poata lansa noi telefoane Huawei cu software-ul si componentele la care acum nu mai au acces, insa e greu de spus cam cat de mult va fi grabit procesul daca a fost intarziat atat pana in acest moment.

“Președintele american Donald Trump sa întâlnit luni cu directorii executivi ai șapte companii de tehnologie și a fost de acord cu cererea acestora de a impune luarea de decizii de licențiere în timp util de la Departamentul de Comerț de catre companiile americane.”

Telefoane Huawei. Donald Trump s-ar putea grabi sa expedieze acordarea de licente deorece Senatul SUA i-ar putea lua in curand prerogativa de a controla procesul de impunere a unui asemenea tip de sanctiuni. Daca acest lucru se va intampla inainte ca problemele care exista acum pentru lansarea noi modele de telefoane Huawei sa fie rezolvate, atunci lucrurile se vor complica si mai mult, iar sanctiunile nu vor disparea prea curand.

Telefoane Huawei. Acestea fiind spuse, in momentul de fata vestile sunt foarte bune pentru clienti, care raman cu speranta ca lucrurile svor rezolva foarte curand si ca lucrurile vor reveni la normal.