DIGI 4K. Anuntul Facut de RCS & RDS pentru Clientii Romani

DIGI 4K. RCS & RDS a facut un anunt important pentru toti clientii care au activat acest post de televiziune, iata ce trebuie sa stie acestia chiar acum.

DIGI 4K supercupa europei

DIGI 4K. Primul post de televiziune 4K din Romania, lansat de catre cei de la RCS & RDS la finalul anului trecut, nu a avut pana acum dezvaluite informatii cu privire la numarul de persoane care au activat extraoptiunea. In ciuda acestui lucru, cei de la RCS & RDS continua sa promoveze DIGI 4K, iar pentru cei care platesc lunar pentru el au un anunt foarte important cu privire la programele care vor fi transmise in Romania.

DIGI 4K. Mai exact, cei de la RCS & RDS au anuntat ca in data de 14 august vor transmite pentru toti clientii meciul de fotbal dintre Chelsea si Liverpool, aceasta fiind Supercupa Europei intre castigatoarele Europa League si Champions League. DIGI 4K a fost creat special pentru a transmite continut 4K, si o multitudine de evenimente sportive au fost transmise pana in prezent, si sunt transmise in continuare, chiar si pana in data de 14 august.

DIGI 4K. Anuntul Facut de RCS & RDS pentru Clientii Romani

DIGI 4K supercupa europei rcs & rds

DIGI 4K. Programul TV al postului detinut de catre RCS & RDS este dominat de evenimente sportive importante, in 28 iulie fiind programat Marele Premiu al Germaniei in Formula 1, deci fanii vor avea ce sa vada. Pe data de 4 august este programat Marele premiu al Ungariei in Formula 1, deci tot cei care au Digi 4K il vor putea urmari in continut de cea mai inalta calitate in Romania, RCS & RDS facand multe transmisiuni similare si pana acum.

DIGI 4K. Separat de acestea, in fiecare zi sunt transmise diverse videoclipuri muzica, e emisuni, evenimente sportive, si nu numai, prin intermediul postului de televiziune din Romania. Desi DIGI 4K a fost lansat de catre RCS & RDS ca o premiera in Romania, intre timp au mai aparut si alte posturi de televiziune 4K in tara noastra, si desigur ca aceste trend va continua in urmatorii ani cu mult mai multe posturi lansate pentru romani.

DIGI 4K. Postul de televiziune este disponibil in acest moment ca o extraoptiune pentru abonamentele de Digi TV, la pretul de 5 LEI pe luna, dar poate fi vazut doar pe televizoare 4K.