Planeta Marte. Tanara Pregatita de NASA pentru PRIMA Calatorie

Planeta Marte. Aceasta este tanara pregatita de catre NASA pentru prima calatorie care va fi facuta catre corpul ceresc, iata cand va avea loc evenimentul.

Planeta Marte. Prima calatorie catre corpul ceresc, pe care aparent toata lumea vrea sa ajunga, este deja in stadiu de pregatire, iar in clipul video de mai sus puteti vedea o tanara care se antreneaza din greu la NASA pentru asta. Alyssa Carson este numele ei, iar multumita antrenamentelor facute la NASA este deja certificata pentru a zbura in orbita, ea dorind sa fie primul om care ajunge pe planeta Marte, si asta s-ar putea intampla in 2030.

Planeta Marte. Stiti deja ca in 2030 este estimata a avea loc prima calatorie acolo, iar deocamdata astronautii care vor fi trimisi n-au fost alesi, dar Alyssa ar putea avea norocul de a fi primul, sau nul dintre primii oameni trimisi. La 16 ani ea a absolvit Academia Avansata pentru Spatiul Cosmic, impreuna cu alte cursuri ale NASA, si asa a primit certificare in aeronautica aplicata, deci o calatorie spre planeta Marte peste 10 ani n-ar fi ceva greu de crezut.

Planeta Marte. Tanara Pregatita de NASA pentru PRIMA Calatorie

View this post on Instagram

Shallow Water Egress Training blindfolded. Day 1 a success

A post shared by Alyssa Carson (@nasablueberry) on

Planeta Marte. Desi are certificarile NASA pentru a zbura pe orbita, in momentul de fata tanara se antreneaza cu o organizatie privata pentru a se pregati pentru o eventuala calatorie catre “planeta rosie”. Aceasta pregatire va fi suplimentara pentru cea pe care a facut-o la NASA, si pe care o va mai face in viitor, astfel incat Alyssa Carson sa poata ajunge pe planeta Marte, daca nu cumva chiar si pe luna, americanii avand asta intai in plan.

Planeta Marte. Inainte de calatoriile spre “planeta rosie”, americanii vor sa trimita astronauti pe luna, inclusiv o prima femeie, si sa faca acolo o baza spatiala pentru calatorii viitoare. De pe aceasta baza spatiala se va pleca in calatorie spre planeta Marte, sau cel putin acesta este planul pe care NASA il are in acest moment, si el va fi dus la indeplinirein urmatorii ani cu finantare de la guvernul american.

Planeta Marte. E posibil ca primul zbor spre corpul ceresc sa nu poata fi realizat pana in 2030, dar ramane de vazut cat de bine se poate coordona NASA pentru a-si duce la indeplinire planurile.