STS. Fata RAPITA si UCISA a fost Localizata in Zone Diferite pe Apeluri

STS. Localizarea facuta pentru fata rapita si ucisa in Caracal a fost facuta diferit pentru apelurile initiate catre 112, iata cum s-au triangulat locatiile.

STS Fata RAPITA UCISA fost Localizata Zone Diferite Apeluri

STS. In ultima zi au aparut foarte multe informatii contradictorii, confuze, si care au scandalizat toata opinia publica din Romania, serviciul special, politia si un procuror din Caracal fiind in centrul tragediei. Inainte sa ajungem la localizarea facuta de STS, trebuie mentionat faptul ca procurorul si politia au stat 3 ore la poarta casei criminalului, posibil si cand fata a fost auzita de vecini strigand dupa ajutor, asteptand ora 6 pentru a face perchezitia, aceasta fiind ora de la care pot fi facute perchezitiile domiciliare in Romania.

STS. Revenind la problema localizarii, in prima imagine de mai jos puteti vedea localizarea facuta pentru primul apel initiat de catre fata rapita si ucisa catre serviciul de urgenta 112, in baza triangularii facute de catre operator. Se poate observa ca locuinta criminalului este la marginea zonei de triangulare facuta de catre operator, STS spunand totusi ca al doilea apel a avut o localizare diferita, pentru ca telefonul a fost comutat la alta celula GSM.

STS Fata RAPITA UCISA fost Localizata Zone Diferite Apeluri apel 1
Informația de localizare asociată primului apel
(primul apel realizat în 25.07.2019, la ora 11:05:04, având o durată de 45 de secunde).

STS. Fata RAPITA si UCISA a fost Localizata in Zone Diferite pe Apeluri

STS. Puteti vedea in a doua imagine ca telefonul s-ar fi conectat la o celula GSM mult mai indepartata decat cea la care fusese localizat initial, distanta dintre ele fiind mare, dar aparent asta s-ar fi intamplat. Discrepanta dintre aceste date probabil i-a indus in eroare nu pe cei de la STS in mod neaparat, ci pe cei de la politie, care au primit datele, si totusi au ajuns la casa suspectului, unde au stat peste 3 orei si au lasat fata sa moara.

STS Fata RAPITA UCISA fost Localizata Zone Diferite Apeluri apel 2
Informație de localizare asociată celui de al doilea apel
(al doilea apel realizat în 25.07.2019, la ora 11:06:21, având o durată de 2 min. 20 sec.)

STS. Acum avem si a treia imagine, care arata localizare a treia facuta de catre operatorul de pe al carui telefon s-a initiat apelul catre 112, localizarea fiind identica cu prima, deci era dstul de clara zona. Totusi, discrepantele intre localizari arata ca un singur apel telefonic facut la 112 nu este suficient pentru a putea fi localizat cu exactitate, deoarece e posibil sa fiti conectat la o celula GSM foarte indepartata de locatia voastra.

STS Fata RAPITA UCISA fost Localizata Zone Diferite Apeluri apel 3
Informație de localizare asociată celui de-al treilea apel
(al treliea apel realizat în 25.07.2019, la ora 11:12:33, având o durată de 1 min. 38 sec.)

STS. In anul 2019, nici autoritatile, si nici operatorii de telefonie mobila, nu par sa aiba tehnologia necesara pentru a localiza apelurile telefonice in baza simplului apel, sau cel putin asta ni se spune acum. Acum daca ne uitam la accidentul aviatic de acum cativa ani, cu acel avion pierdut prin munti, realizam iar ca nu s-a schimbat absolut nimic, si ca poti muri usor cu 112-ul si speranta in mana.