Banca Transilvania. RETRAGERI de la Bancomate cu Apple Pay

Banca Transilvania. Retragerile de la bancomate sunt de astazi posibile si prin intermedul Apple Pay, sau a aplicatiei BT Pay pe Android, iata cum se fac.

Banca Transilvania RETRAGERI Bancomate Apple Pay

Banca Transilvania este prima din Romania care permite efectuarea de retrageri de la bancomate folosind Apple Pay, o tehnologie care exista deja de ceva vreme in alte tari, dar care este oferita in sfarsit si pentru noi. Banca Transilvania le permite clientilor care au Apple Pay sa faca retragerile de bani de la bancomate fara amai introduce cardul, implicit si PIN-ul, in timp ce utilizatorii Android pot face acelasi lucru folosind Aplicatia BT Pay.

Banca Transilvania a lansat Apple Pay in Romania cu mai bine de o luna de zile in urma, iar acum cateva saptamani a lansat si o extensie pentru transferuri de bani folosind iMessage. Acum lucrurile merg mult mai departe, iar Banca Transilvania aduce in Romania tehnologii la care putini visau cu doar cateva luni in urma, insa iata ca tar anoastra incepe sa ajunga din urma tarile occidentale si in ceea ce priveste tehnologiile de acest gen.

Banca Transilvania te las sa retragi bani, sau sa faci plati, la bancomate cu Apple Pay, BT Pay

Apropierea unui iPhone, cu Apple Pay activ, de semnele pentru plati contactless de la bancomatele Banca Transilvania ar trebui sa initieze interfata care va permite sa faceti si retragerile de bani. Inclusiv plati contactless sunt posibile la 500 de bancomate Banca Transilvania din Romania prin Apple Pay, sau aplicatia BT Pay, deci veti avea omunca mai usoara si pentru a plati diverse facturi folosind automatele bancii din Romania.

“Cifrele BT ne arată că plățile contactless sunt pe val, de aceea sunt sigur că trendul va fi repede adoptat inclusiv pentru retrageri de numerar de la bancomat, mai ales cu telefonul. Ne bucurăm să fim prima bancă din România care aduce clienților accesul contactless la ATM și un mod total nou de a interacționa cu bancomatul, cu tehnologia”.

Premiera pe care o aduce Banca Transilvania in Romania este una foarte interesanta, iar asta pentru ca lucrurile s-au succedat cu o repreziciune surprinzatoare, lansarea Apple Pay aducand si aceste servicii adiacente. Deocamdata Banca Transilvania nu are in Romania si Apple Pay Cash, insa probabil il va lansa intr-un viitor nu foarte indepartat, dar intre timp puteti face transferuri de bani prin mesaje folosint extensia aplicatiei BT Pay.

Banca Transilvania le-o ia si inainte celor de la ING, care n-au deocamdata nici o extensie pentru transferuri de bani prin mesaje, nici retrageri de bani folosind doar Apple Pay.

2 COMENTARII