OFICIAL, Huawei MATE 30 PRO Pregatit de LANSARE FARA Android

Huawei MATE 30 PRO. Noul telefon este in mod oficial pregatit pentru lansare fara sistemul de operare Android, iata ce se va intampla cu produsul.

OFICIAL, Huawei MATE 30 PRO Pregatit de LANSARE FARA Android

Huawei MATE 30 PRO. Cel mai asteptat model de smartphone pe care compania Huawei se pregateste sa-l lanseze in perioada urmatoare este gandit pentru a fi lansat inclusiv fara sistemul de operare Android al Google. Desi chinezii ar dori ca Huawei MATE 30 PRO sa fie lansat cu Android, in cazul in care sanctiunile nu vor permite implementarea acestui sistem de operare, compania este pregatita sa foloseasca un software alternativ in telefonul sau.

Huawei MATE 30 PRO. S-a tot spus pana in prezent ca HongMeng este pregatit pentru a fi implementat in acest telefon, dar si in altele ale companiei chinezesti, iar acum afla si oficial ca alternativa este luata in calcul. Toti cei din conducerea companiei au spus ca vor sa foloseasca Android in continuare, deci daca acest lucru va fi posibil, Huawei MATE 30 PRO va ajunge cu acest sistem de operare, insa daca nu va fi posibil, atunci va fi lansat fara.

OFICIAL, Huawei MATE 30 PRO Pregatit de LANSARE FARA Android

Huawei MATE 30 PRO. In cazul in care telefonul va fi lansat fara acest sistem de operare, atunci aplicatiile Google Play, YouTube, Google Maps, Google Chrome, etc, nu vor fi preinstalate in el, pentru ca este interzis. Clientii care vor cumpara Huawei MATE 30 PRO vor putea instala aplicatiile din magazine de aplicatii terte, si abia atunci vor putea folosi inclusiv serviciile pe care americanii le ofera pentru miliarde de oameni din intreaga lume.

Huawei MATE 30 PRO. S-a pus problema ca telefonul sa fie lansat doar in China cu un sistem de operare alternativ pentru clienti, insa acest lucru pare improbabil daca Android va putea fi integrat in el. Huawei MATE 30 PRO poate fi lansat oricum cu Android in China pentru ca Google nu poate bloca distributia sa, insa asta doar pentru ca acolo nu pot fi impuse sanctiunile SUA, dar in alte tari mai civilizate lucrurile vor sta complet diferit.

Huawei MATE 30 PRO. Acestea fiind spuse, iata ca lucrurile nu sunt absolut deloc clare in ceea ce priveste punerea in vanzare a acestui model de telefon, asa ca e greu de spus cat succes ar putea avea.

5 COMENTARII

  1. New Huawei MATE 30 PRO is cool in design and If you don’t have android Google , download from Google play , is very easy , the problem whil be how works whitout android Google , If instal something from outside of Google whil say is not secure and this can be a problem