Huawei MATE 30 PRO va ARATA mai URAT decat GALAXY NOTE 10

Huawei MATE 30 PRO. Design-ul noului model de telefon al chinezilor va fi mai urat decat cel pe care Samsung GALAXY NOTE 10 il va oferi pentru clienti.

Huawei MATE 30 PRO va ARATA mai URAT decat GALAXY NOTE 10

Huawei MATE 30 PRO. Pregatit pentru lansare in aceasta toamna, noul smartphone al companiei chinezesti va arata mai urat decat Samsung GALAXY NOTE 10, pe care-l vom vedea pentru prima oara prezentat pe 7 august. Intre timp, o prima imagine cu o unitate reala a Samsung GALAXY NOTE 10 a aparut pe internet, si puteti vedea mai jos o comparatie intre ea si Huawei MATE 30 PRO, design-ul telefonului coreenilor fiind mai atractiv.

Huawei MATE 30 PRO. Marea diferenta este data de faptul ca telefonul chinezilor are un foarte mare decupaj in partea superioara a ecranului, in timp ce Samsung GALAXY NOTE 10 are o perforatie, care per total arata mai bine. E ciudat la Samsung GALAXY NOTE 10 faptul ca partea superioara a ecranului e mult mai subtire decat cea inferiora, insa nici Huawei MATE 30 PRO nu va fi chiar simetric din acest punct de vedere, asa ca nu dispar laudele.

Huawei MATE 30 PRO va ARATA mai URAT decat GALAXY NOTE 10

Huawei MATE 30 PRO va ARATA mai URAT decat GALAXY NOTE 10 comparatie
Comparatie intre Huawei MATE 20 PRO(MATE 30 PRO va avea acelasi design) si Samsung GALAXY NOTE 10.

Huawei MATE 30 PRO. Desigur ca niciunul dintre cele doua design-uri nu e mai bun decat unul care nu are decupaj, perforatie, sau margini mari in ambele zone ale ecranului, dar Samsung GALAXY NOTE 10 castiga aici. Multi dintre fani s-au plans pe internet ca Huawei MATE 30 PRO vine in 2019 cu un design care este demn de anul 2017, iar Samsung GALXY NOTE 10 vine cu un design mai modern, mai apropiat de anul in care ne aflam, ceea ce e un avantaj.

Huawei MATE 30 PRO. Desigur ca tot clientii vor fi cei care vor alege care dintre cele doua modele de telefoane este mai bun si le merita banii, insa cred ca in final tot cel al coreenilor va castiga in aceasta disputa. Nu cred ca vom vedea prea multe laude pentru felul in care arata Huawei MATE 30 PRO in comparatie cu Samsung GALAXY NOTE 10, si nu cred ca Huawei va promova prea mult design-ul, dar ar fi bine sa existe schimbari.

Huawei MATE 30 PRO. Prezentarea pentru noul model de telefon ar trebui sa aiba loc in septembrie, sau octombrie, iar lansarea la doar cateva saptamani dupa dezvaluirea initiala.

1 COMENTARIU