Functia Windows 10 la care NIMENI nu s-a GANDIT pana Acum

Windows 10. O noua functie la care nimeni nu se gandea va fi implementata in sistemul de operare, iata ce vom putea face pe calculatoare multumita ei.

Functia Windows 10 la care NIMENI nu s-a GANDIT pana Acum

Windows 10. O noua functie speciala pentru sistemul de operare va fi lansata foarte curand pentru utilizatorii din lumea intreaga, si desigur ca nimeni nu s-a gandit la ea pana in momentul de fata. Mai exact, pentru Windows 10 a fost dezvaluita o noua functie care ar putea avea denumirea Cloud Download, ea putandu-le permite utilizatorilor sa-si reinstaleze mult mai usor sistemul de operare, impreuna cu unele dintre setarile deja facute in calculatoare.

Windows 10. O imagine de sistem ar putea fi mult mai usor descarcata din serverele celor de la Microsoft, probabil prin OneDrive, pentru instalare locala, si s-ar evita asa folosirea unui CD, DVD, sau a unui stick USB. macOS are deja optiunea de a face asta in momentul instalarii, sau reinstalarii sistemului de operare, iar Windows 10 o va avea disponibila separat de optiunea de a reseta totul din calculator, optiune care este folosita acum de toata lumea.

Functia Windows 10 la care NIMENI nu s-a GANDIT pana Acum

Windows 10. Optiunea ar urma sa faca parte din versiunea 18950 a sistemului de operare, aceasta putand fi pusa in distributie de catre cei de la Microsoft in cursul perioadei urmatoare, dar acest lucru nu este deocamdata sigur. Chiar si asa, optiunea noua pentru Windows 10 ar aduce software-ul mult mai aproape de cel al companiei Apple, Mac-urile avand optiuni mult mai simple de reinstalare a macOS folosind internetul.

Windows 10. Chiar daca functia va fi lansata in versiune beta de catre compania Microsoft, ea va fi testata pentru lansare abia in prima parte a anului 2020, actualizarea respectiva fiind deja testata de companie. Pentru utilizatori, noua optiune de instalare a Windows 10 va fi cu siguranta un bonus in comparatie cu ceea ce exista in momentul de fata, si ar simplifica extrem de mult procedura de recuperare a unui calculator care s-a stricat.

Windows 10. Cu siguranta vom afla mai multe detalii despre aceasta noua functie in saptamanile urmatoare, si ramane de vazut ce urmeaza sa fie lansat in final pentru clienti.