Samsung GALAXY NOTE 10. CAT COSTA, de ce au Preturi MARI

Samsung GALAXY NOTE 10. Cat costa noile modele de telefoane Samsung aflam multumita unor dezvaluiri aparute astazi, iata ce preturi vor avea in Europa.

Samsung GALAXY NOTE 10. CAT COSTA Noile Telefoane Samsung

Samsung GALAXY NOTE 10. Preturile de vanzare pentru noile telefoane au fost dezvaluite cu o saptamana inainte de prezentarea oficiala, impreuna cu unele dintre cadourile care vor fi oferite la precomanda. Conform informatiilor aparute deja, versiunea standard a Samsung GALAXY NOTE 10 urmeaza sa coste 1000 de euro in Europa, un pret similar cu cel perceput pentru versiunea de anul trecut, deci asta n-ar trebui sa sperie vreun fan.

Samsung GALAXY NOTE 10. Versiunea Plus nu are pretul dezvaluit, dar va costa mai mult ca sigur cu minim 100 de euro in plus, iar asta deoarece are si foarte multe noutati suplimentare in comparatie cu versiunea standard. De la ecranul cu diagonala cu 0.5 inch mai mare, camera cu un senzor de imagine in plus, si pana la mai multa memorie RAM, versiunea Plus a Samsung GALAXY NOTE 10 va fi cu mult mai buna decat cea standard, si e mai scumpa.

Samsung GALAXY NOTE 10. CAT COSTA, de ce au Preturi MARI

Samsung GALAXY NOTE 10. Preturile vor fi totusi compensate cu unele cadouri oferite la precomanda ta de cate coreeni, mai exact casti Galaxy Buds, ceasuri Galaxy Active, si alte asemenea bonusuri. In anumite tari pot fi oferite vouchere pentru a cumpara diverse alte produse de la Samsung, sau cine stie ce alte beneficii, Samsung GALAXY NOTE 10 urmand a beneficia de promotii asa precum celelalte modele de telefoane lansate inaintea sa.

Samsung GALAXY NOTE 10. Problema mai mare pentru clienti va fi cu preturile pentru modelele 5G, deoarece acestea vor fi cu mult mult mai scumpe, diferentele putand ajunge si la 500 de euro. Tehnologiile folosite in versiunile 5G ale telefoanelor din seria Samsung GALAXY NOTE 10 ar putea duce preturile de pornire pentru ele la 1400 – 1500 de euro, insa totul depinde de modul in care coreenii vor sa faca profit de pe urma lor.

Samsung GALAXY NOTE 10. Cu preturi ca acestea si promotii pe masura, compania coreeana ar trebui sa inregistreze vanzari destul de bune pentru telefoanele sale, dar nu trebuie sa ne entuziasmam prea tare inainte de vreme.