Android Messages: Functia de care iMessage are Nevoie

Android Messages este un sistem de care posesorii iPhone si iPad au nevoie pentru iMessage, compania Apple refuzand sa il ofere pana acum, dar va trebui sa o faca.

Android Messages Functia iMessage Nevoie

Android Messages a fost lansat saptamana aceasta de catre compania Google ca o metoda simpla a utilizatorilor de telefoane Android sa trimita mesaje catre oricine direct de pe calculator, nu doar de pe telefon. Android Messages este foarte similar cu WhatsApp Web, adica le permite utilizatorilor de telefoane Android sa se conecteze la website-ul celor de la Google pentru a citi libraria de mesaje din telefon si a trimite mesaje catre orice persoane.

Android Messages permite logarea in platforma prin simpla scanare a unui cod QR din aplicatia de mesagerie a Android, cam cum se intampla la WhatsApp, iar iOS poate oferi acelasi lucru pentru ca stie sa citeasca orice fel de coduri QR. Android Messages este o demonstratie foarte clara a faptului ca Google vrea sa le ofere utilizatorilor sai cea mai buna experienta de folosire a serviciilor native de meagerie, in timp ce Apple cam doarme, din pacate.

Android Messages: Functia de care iMessage are Nevoie

Android Messages este gandit ca un competitor pentru iMessage, care functioneaza in baza unei conexiuni de internet si a iCloud, deci Apple ar putea foarte simplu sa faca in website-ul iCloud si o interfata pentru iMessage. De ce nu ofera Apple un serviciu similar cu Android Messages e greu de spus, mai ales ca majoritatea posesorilor de iDevice-uri folosec Windows, nu Mac, unde exista posibilitatea de a trimite iMessage-uri cu aplicatia dedicata din macOS.

Android Messages ar trebui sa fie pentru cei de la Apple un punct de plecare pentru a indeplini o cerinta foarte veche a utilizatorilor, doar tweak-uri pentru jailbreak oferind o functionalitate similara pentru iPhone si iPad. Cat va dura pana cand va oferi compania Apple un sistem similar Android Messages mi-e greu sa spun, insa nu mi-as face mari sperante ca americanii vor avea grija sa aduca o experienta buna in iOS, din acest punct de vedere.

Articolul precedentGoogle Maps: Functia Utila ELIMINATA din Aplicatie
Articolul următoriOS 12 beta 2 vs IOS 11.4 – Comparatia Performantelor
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.