WhatsApp: Vestea PROASTA despre Noul DARK MODE pe Telefoane

WhatsApp va avea un nou dark mode pentru clientii din lumea intreaga, insa din pacate pentru acesta avem parte si de o veste foarte proasta, iata ce nu asteptai.

WhatsApp Vestea PROASTA despre Noul DARK MODE pe Telefoane

WhatsApp va avea lansat intr-o actualizare urmatoare un dark mode pentru telefoanele cu sistem de operare iOS si Android, insa din pacate avem parte si de o veste proasta cu privire la aceasta solutie. Mai exact, desi aplicatia WhatsApp va avea implementat un dark mode, acesta nu este unui “nativ” ca sa spunem asa, ci este un fel de “Night Mode”, care nu este 100% “prietenos” cu ecranele OLED ale telefoanelor mobile.

WhatsApp lucreaza la acest dark mode de ceva vreme, compania americana dorind sa le ofere clientilor interfata intunecata cat poate de repede, insa deocamdata e departe de a face asta, si nu o va face chiar cum dorim. Daca acest dark mode pentru WhatsApp nu este unul “nativ”, asta inseamna ca nu vom avea parte de acel negru pe care l-am vazut in atatea aplicatii, ci despre un gri foarte inchis, care nici nu va reduce consumul ecranelor OLED.

WhatsApp: Vestea PROASTA despre Noul DARK MODE pe Telefoane

WhatsApp nu a spus absolut nimic pana in prezent cu privire la acest dark mode pe care il are in plin proces de dezvoltare, asa ca nu exista detalii, dar e destul de clar ca macar intr-o anumita masura vom avea ce asteptam. In mod normal, intreaga interfata a WhatsApp va fi intunecata de catre inginerii companiei americane, dar e posibil ca la inceput anumite parti din interfata sa fie lasate cu o culoare mai deschisa.

WhatsApp pare sa fi lasat implementarea noului dark mode pe un plan secund in momentul de fata, iar asta pentru ca americanii se concentreaza pe implementarea de reclame, si alte schimbari pentru aplicatie. E posibil ca reclamele, inteligenta artificiala pentru blocarea mesajelor, sau sistemul de trimitere de mesaje pe Messenger si Instagram fara conturi acolo sa fie implementate inainte de a fi lansat acest nou dark mode.

WhatsApp va avea parte de actualizari in viitor pentru a fi implementate si alte functii importante, asa ca vom afla cu siguranta toate secretele pana in momentul aparitiei in forma finala.