VIDEO: Tentativa de SINUCIDERE Live pe Facebook, Romanul GRAV Ranit

Un roman a transmis live pe Facebook o tentativa de sinucidere, iata in ce situatie dramatica a ajuns tanarul si prin ce metoda a incercat sa-si ia viata.

La cateva luni dupa ce v-am vorbit despre tanarul roman care s-a sinucis live pe Facebook dupa ce s-a asezat pe sinele de cale ferata, astazi avem un alt tanar care a incercat sa faca acelasi lucru, doar ca intr-un mod diferit. Aflat intr-o masina pe o autostrada din Germania, barbatul a intrat viteza de aproximativ 170 KM/h in remorca unui TIR care se afla pe una dintre iesirile de pe autostrada, si mai sus puteti vedea intreaga desfasurare a evenimentelor.

Tanarul roman care a transmis live pe Facebook tentativa de sinucidere, pentru ca nu se stie inca daca a decedat, sau nu, suferea in urma despartirii de iubita care l-a anuntat ca nu vrea sa-si mai imparta viata cu el. Puteti vedea in clipul video de mai sus momentele dramatice dinantea impactului, telefonul tanarului sofer continuand sa transmita live pe Facebook chiar si dupa impact, diverse persoane venind la masina pentru a-l ajuta pe tanar.

VIDEO: Tentativa de SINUCIDERE Live pe Facebook, Romanul GRAV Ranit

In clipul video care a ramas marturie a tentativei de sinucidere transmisa live pe Facebook, se pare ca tanarul apasa acceleratia chiar inainte de a se lovi de remorca acelui TIR aflat pe iesirea de pe autostrada germana. Din pacate, cei de la Facebook inca au probleme foarte mari cu live-urile care sunt folosite pentru a transmite sinucideri, crime, atacuri teroriste, sau alte tipuri de intamplari tragice care n-ar trebui sa poata fi transmise asa.

Tentativa de sinucidere transmisa live pe Facebook este o metoda tot mai des folosita de catre persoanele care din diverse motive ajung in situatia de a recurge la asemenea gesturi dramatice. Toata lumea asteapta ca Facebook sa gaseasca metode prin care sa poata bloca din timp tentativele de sinucidere, sinuciderile, sau alte evenimente de acest gen in timp ce sunt transmise live, dar probabil ca vom mai avea de asteptat pentru asta.

Intre timp, sunt sigur ca vom mai vedea scene dramatice de acest gen transmise live pe Facebook.