Contactaza-ti “Vecinul” de Numar! Trend-ul STUPID al Anului 2019

Contactaza-ti Vecinul de Numar! Trend-ul STUPID al Anului 2019

Un trend stupid a fost pornit in anul 2019, si pentru ca este atat de stupid, a devenit extrem de popular, cu un numar tot mai mare de oameni de pe intregul glob urmandu-l fara vreo explicatie logica. Undeva, candva, in cursul anului 2019 s-a pornit un trend de a da mesaje persoanelor necunoscute care sunt “vecine de numar” cu cei care le trimit mesajele, iar de aici a pornit o intreaga nebunie pe internet, cu povesti tot mai ciudate.

Trend-ul le cere oamenilor sa-si contacteze “vecinul de numar” printr-un SMS, acesta fiind trimis la numarul de telefon care are primele 9 cifre identice cu al lor, doar ultima fiind modificata. Fie ca e vorba de o cifra mai mare, sau mai mica, decat cea pe care o are persoana care trimite acel mesaj, acele doua persoane sunt “vecine de numar” cu cel care expediaza mesajul, si se pare ca oamenilor le cam place sa trimita mesaje aleatorii.

Contactaza-ti “Vecinul” de Numar! Trend-ul STUPID al Anului 2019

Nici multi dintre cei care primesc mesajele nu sunt prea suparati de ceea ce ajunge in telefoanele lor, iar de aici au pornit si foarte multe povesti, mai mult sau mai putin adevarate, cu privire la trend. Un copil din SUA a publicat pe Twitter o postare in care sustine ca “vecinul” sau de numar ar fi fostul presedinte al SUA, Barack Obama, insa desigur ca era o imagine trucata, insa asta arata cam ce se poate intampla cand vorbesti cu strainii.

Acest trend este foarte stupid, dar si foarte periculos, iar asta pentru ca a contacta persoane necunoscute se poate lasa cu diverse probleme, in special daca duceti discutiile prea departe. Desigur ca inclusiv fara a vorbi cu persoana, numarul vostru poate fi folosit in diverse alte moduri, asa ca nu sustineti trend-ul, iar daca nu primiti vreun mesaj de la “vecinul” de numar, nu incepeti sa contactati aleator numere de telefon.