Huawei MATE 30 PRO. Prototip Pozat in Utilizare Inaintea Lansarii

Huawei MATE 30 PRO. Un nou prototip a fost pozat in utilizare inaintea lansarii, iata ce este confirmat pentru toti fanii companiei chinezesti chiar de acum.

Huawei MATE 30 PRO. Prototip Pozat in Utilizare Inaintea Lansarii

Huawei MATE 30 PRO. In ziua in care Samsung GALAXY NOTE 10 va fi prezentat in mod oficial, iata ca vedem o noua unitate reala a telefonului pe care Huawei se pregateste sa-l lanseze ca raspuns la actiunile coreenilor. Puteti vedea mai jos un nou Huawei MATE 30 PRO surprins in timp ce este folosit in public de catre o persoana intr-o carcasa speciala, menita sa-i ascunda design-ul final pe care-l va avea cand va fi lansat.

Huawei MATE 30 PRO. Imaginea ne arata fix acelasi tip de carcasa precum cea folosita in cazul prototipurilor pozate tot intr-un metrou acum vreo doua saptamani, deci e destul de clar ca vorbim despre prototipuri. De ce ascunde compania chinezeasca atat de mult design-ul Huawei MATE 30 PRO e greu de spus, mai ales ca nu sunt asteptate schimbari chiar atat de mari pentru aceste noi telefoane, cel putin in ceea ce priveste panoul frontal.

Huawei MATE 30 PRO. Prototip Pozat in Utilizare Inaintea Lansarii

Huawei MATE 30 PRO. Prototip Pozat in Utilizare Inaintea Lansarii oficiale
Prototip al Huawei Mate 30 PRO pozat in metrou.

Huawei MATE 30 PRO. E posibil ca noua camera cvadrupla sa aiba totusi un design cu mult diferit, si de aici sa vina dorinta de a ascunde design-ul pentru ea, insa in momentul de fata ramanem doar cu supozitii si nimic mai mult. Separat de asta, Huawei MATE 30 PRO va avea in continuare un ecran cu decupaj mare, in care va fi ascuns camera frontala, care va permite in continuare scanarea fetei pentru sistemul de recunoastere faciala.

Huawei MATE 30 PRO. Dincolo de noua camera principala mai performanta, si de camera frontala, noul model de smartphone va veni deasemenea cu componente interne mai bune, iar aici vorbim atat de procesor, cat si de baterie. Memoria RAM si mediul de stocare ar urma sa fie deasemenea substantial imbunatatite in Huawei MATE 30 PRO, dar deocamdata aici nu sunt cunoscute chiar atat de multe detalii cu privire la schimbarile pregatite.

Huawei MATE 30 PRO. Acestea fiind spuse, iata ca zvonurile de pana acum cu privire la design-ul telefoanelor incep sa se adevereasca, iar incetul cu incetul vedem care sunt modificarile importante pregatite.