Planeta Marte. Imaginea ce a EXPLODAT pe Internet si a SPERIAT Oamenii

Planeta Marte. O imagine foarte controversata a "explodat" pe internet si a speriat multe persoane din intreaga lume, iata ce a publicat NASA pentru omenire.

Planeta Marte. Imaginea ce a EXPLODAT pe Internet si a SPERIAT Oamenii

Planeta Marte. Desi se afla la o distanta de cateva zeci de milioane de kilometri fata de pamant, corpul ceresc este extrem de important pentru intreaga omenire, care uneori uita ce inseamna logica. Mai jos aveti prezentata o imagine care a “explodat” pe internet, si a generat tot felul de teorii despre planeta Marte in intreaga lume de la oameni care si-au dorit sa vada acolo ceea ce defapt nu a existat vreodata pana acum.

Planeta Marte. Imaginea de mai jos a fost facuta de catre robotul Curiosity, care se plimba pe corpul ceresc de vreo 7 ani, iar foarte multa lume a vazut in ea un prim semn al existentei vietii extraterestre acolo. Mai exact, desi in imagine sunt vizibile cateva pietre, unii oameni au aprins intregul internet cu teorii care sugerau faptul ca una dintre pietre ar fi de fapt un picior de robot care ar fi fost construit de fiinte care locuiesc pe planeta.

Planeta Marte. Imaginea ce a EXPLODAT pe Internet si a SPERIAT Oamenii

Planeta Marte. Imaginea ce a EXPLODAT pe Internet si a SPERIAT Oamenii picior robot
Imaginea cu “piciorul de robot” de pe Planeta Marte care a speriat internetul.

Planeta Marte. Desi e indubitabil faptul ca la o prima vedere acea piatra, sau acel grup de pietre, seamana foarte clar cu o cizma, sau poate chiar un picior de robot, in realitate e vorba despre pietre si nimic mai mult. Aceasta nu este prima teorie care a aprins discutii interminabile pe internet despre planeta Marte, iar asta pentru ca foarte multe imagini cu multe semne greu de inteles la o prima vedere au aparut pe internet pana in momentul de fata.

Planeta Marte. Imaginea ce a EXPLODAT pe Internet si a SPERIAT Oamenii extraterestri
Imaginea originala a NASA de pe planeta Marte care a dat nastere teoriilor.

Planeta Marte. Aceasta este doar o noua dovada a faptului ca imaginatia oamenilor poate merge mult, mult prea departe cand nu este cazul, si de-a lungul timpului au fost vazuti inclusiv extraterestri “reali” acolo. Desigur ca totul este pornit de catre cei care au fost “rapiti” de catre extraterestri cand erau mici, iar cum planeta Marte este locul principal din care “vin” cei care ne viziteaza, era normal sa se gaseasca si niste picioare de roboti pe acolo.

Planeta Marte. Pe masura ce vor mai aparea imagini, sunt sigur ca vom mai vedea si alte teorii cel putin la fel de controversate, dar e bine, pentru ca asa mai aflam cum vede lumea lucrurile.