Planeta Marte. Imagine ULUITOARE la 360 de Grade cu Suprafata

Planeta Marte. O imagine uluitoare la 360 de grade cu suprafata si formele de relief a fost publicata de NASA si ne arata cat de impresionanta e planeta.

Planeta Marte. O prima imagine uluitoare cu suprafata corpului ceresc a fost publicata astazi multumita robotului Curiosity trimis de catre agentia spatiala americana NASA acum 7 ani de zile pentru explorare. Mai sus aveti un clip video in care a fost inclusa aceasta imagine la 360 de grade cu suprafata dintr-o zona explorata de catre robot, dar si tot ceea ce se vede pe planeta Marte in orizont imprejurul robotului, prezentarea fiind impresionanta.

Planeta Marte. 21 de kilometri a strabatut robotul Curiosity pana sa ajunga in locul in care a inregistrat imaginea la 360 de grade de pe planeta rosie, ea neavand totusi cerul prezentat de catre cei de la NASA pentru pamanteni. Imaginea la 360 de grade din clip a fost inregistrata din craterul Gale, iar multumita robotului putem vedea si muntele Sharp de pe planeta Marte, in aceasta locatie fiind lacuri acum cateva miliarde de ani.

Planeta Marte. Imagine ULUITOARE la 360 de Grade cu Suprafata

Planeta Marte. Formele de relief prezentate in aceasta imagine panoramica la 360 de grade ne arata cat de diversificata este structura reliefului de pe suprafata corpului ceresc, dar si cat de mult seamana cu cea de pe Pamant. Cei de la NASA au tot publicat in ultima perioada diverse imagini impresionante de pe planeta Marte pentru a arata lumii intregi ce vor gasi astronautii cand vor ajunge acolo, si multe seamana cu ce avem pe Terra.

Planeta Marte. Pe masura ce vedem tot mai multe informatii de acest gen, ne putem da seama cat de importanta este explorarea corpului ceresc de catre astronauti pentru a putea descoperi ceea ce se afla dincolo de Pamant. Dupa cum probabil stiti deja, NASA planuieste sa trimita primii oameni catre planeta Marte abia in anul 2030, deci mai avem de vazut foarte multe imagini si clipuri video de la robotii trimisi acolo.

Planeta Marte. Acestea fiind spuse, la 7 ani de la trimiterea robotului Curiosity, iata ca vedem sarbatorirea evenimentului intr-un mod spectaculos, si alte imagini si clipuri video impresionante vor urma.