Primul iPhone PLIABIL este deja Pregatit pentru LANSARE de Apple

Primul iPhone pliabil este deja pregatit pentru lansare de catre compania Apple, iata ce ar urma sa aduca in magazine compania americana pentru clienti.

Primul iPhone PLIABIL este deja Pregatit pentru LANSARE de Apple

Primul iPhone pliabil este deja in plin proces de dezvoltare la compania Apple, si va fi lansat de catre americani chiar mai devreme decat credea multa lume, ceea ce e foarte bine pentru noi. Conform analistilor de la UBS, compania Apple vrea sa lanseze un iPhone pliabil cel mai tarziu in anul 2022, iar asta pentru ca in momentul de fata e cam dominata de catre Samsung in ceea ce priveste inovatia din domeniul telefoanelor.

Desi analistii considera ca Apple ar putea lansa un prim iPhone pliabil in 2021, mult mai probabila este lansarea in 2022, dar nu inainte ca o tableta iPad pliabila sa fie lansata de catre cei din Cupertino. O tableta iPad pliabil ar urma sa ajunga pe piata in 2021, daca nu va fi gata in 2020, iar cei de la Apple vor testa, cel mai probabil, piata pentru a vedea cat de interesati sunt clientii de produsele de acest gen.

Primul iPhone PLIABIL este deja Pregatit pentru LANSARE de Apple

Problema cea mai mare pentru Apple, si restul producatorilor de terminale mobile pliabile, ramane pretul foarte mare pe care acestea il au, Samsung GALAXY FOLD si Huwei MATE X costand peste 2000 de euro. Un studiu recent sugera faptul ca un cost mai mare cu 400 – 500 de dolari pentru un telefon pliabil ar fi rezonabil pentru consumatori, insa un iPhone pliabil va costa cu mult peste 2000 de dolari, din pacate.

“Dar Apple lucrează constant la tehnologii noi și UBS consideră că un produs Apple pliabil ar putea veni anul viitor, deși a spus „2021 este mai probabil.” UBS crede că primul produs Apple pliabil este mai probabil să fie un iPad decât un iPhone. Sondajul indică o disponibilitate mai mare de a plăti un pret mai mare cu aproximativ 600 USD și o dobândă în general mai mare în rândul cumpărătorilor Apple pentru produsele pliabile.”

Daca Samsung si Huawei au anuntat telefoane pliabile la preturi de 2000 de dolari, e mai mult ca sigur faptul ca Apple va lansa produsele sale la preturi cu minim 500 de dolari mai mari, cel putin in cazul unui iPhone pliabil. Pentru o tableta iPad pliabila preturi ar putea fi si mai mare, iar asta deoarece ecranul este mai mare, dar deocamdata totul este la stadiul de zvon, asa ca ramane sa vedem ce va prezenta Apple in 2020, sau 2021.

7 COMENTARII

  1. srb srb incalca regulile comunitati idevice non stop discriminand userii care au android si samsung sau si alte marci , ii ataca, ii insulta , nu respecta absolut termeni desi a primit avertizarile administrtorului

  2. Iti dai seama ce inteligenti sunt daca se insulta pentru niste bucati de sticla care sunt toate la fel. Difera doar niste comenzi asezate putin altfel in meniu si pozitia camerelor. Cum ar fi sa ne insultam si cei cu figidere Samsung cu aia cu Bosch si Whirlpool ?? Oricum e evident ca il protejezi pe SrbSrb. Ma rog, nu ma interessaza copilariile astea. Pacat ca nu e un dialog constructiv unde fiecare sa spuna ce probleme a avut , ce țepe a luat. Sa invatam din experienta altora.