WhatsApp va COPIA aceasta Noua functie GROZAVA pentru Noi

WhatsApp va copia o noua functie grozava pentru utilizatorii din lumea intreaga, si o va face foarte curand, iata de ce ne vom putea bucura cu totii in aplicatie.

WhatsApp va COPIA aceasta Noua functie GROZAVA pentru Noi

WhatsApp. Aplicatia de mesagerie va avea copiate doua noi functii grozave de catre americani de la o alta aplicatie foarte populara, si sunt sigur ca multa lume va aprecia modificarile aduse. Mai exact, WhatsApp va copia de la Instagram, care e detinut tot de catre Facebook, functia Boomerang pentru clipurile video publicate de catre utilizatori in cadrul functiei pentru stories ce a fost lansata de ceva vreme in aplicatie, iar mai jos vedeti cum arata.

WhatsApp. Functia Boomerang s-a dovedit a fi foarte populara in cadrul Instagram dupa implementare, iar asta deoarece ea aducea posibilitatea de a face clipuri video inedite care sa fie publicate in reteaua de socializare. In WhatsApp impactul sigur nu va fi atat de mare, iar asta deoarece functia stories din aplicatia de mesagerie nu are la fel de multi utilizatori activi lunar, dar implementarea ei ar putea creste aceasta activitate.

WhatsApp va COPIA aceasta Noua functie GROZAVA pentru Noi

WhatsApp. Functia este in dezvoltare de cateva saptamani bune, si va fi disponibila din interfata care permite inregistrarea si editarea de clipuri video inainte de a fi publicate intr-un story in functia Status. Optiunea Boomerang va aduce pentru utilizatorii WhatsApp posibilitatea de a inregistra clipuri video care au durata mica, dar sunt redate in loop, si asta a facut functia atat de populara pana in momentul de fata pentru oameni.

WhatsApp. Clipurile video facute cu functia Boomerang vor avea o durata maxima de doar 7 secunde, si desigur ca vor putea fi partajate inclusiv catre alte contacte din agenda noastra, daca dorim asta. Practic, functionalitatea pe care WhatsApp o copiaza de la Instagram este foarte similara cu cea pe care o vedem in momentul de fata acolo, astfel ca toti cei care o folosesc deja nu vor avea parte de o experienta diferita.

WhatsApp. Avand in vedere ca functia e in dezvoltare de ceva vreme, cu siguranta nu vom mai avea mult de asteptat pana cand ea a va fi lansata in mod oficial pentru toata lumea.

1 COMENTARIU

  1. Umm mai e copiat dacă WhatsApp şi Instagram sunt deținute de aceasi companie? Idk… e ca şi cum as avea poze la un proiect si îmi vine ideea să pun şi la alt proiect poze .