Samsung e DISPERATA sa Vanda NOTE 10, CUM si-a ENERVAT Clientii

Samsung este disperata sa vanda telefoanele din seria Samsung GALXY NOTE 10, iata cum si-a enervat clientii din lumea intreaga cu o decizie foarte proasta.

Samsung e DISPERATA sa Vanda NOTE 10, CUM si-a ENERVAT Clientii

Samsung este disperata ca Samsung GALAXY NOTE 10 sa aiba parte de vanzari foarte bune, asa ca a inceput sa-si enerveze clientii cerandu-le sa cumpere noul model de smartphone de la ea. Mai jos puteti vedea o serie de notificari pe care cei de la Samsung au inceput sa le trimita catre clientii care pot cumpara Samsung GALAXY NOTE 10 de la partenerii sai din SUA, si foarte multi n-au fost chiar atat de multumiti sa primeasca mesajele.

Samsung foloseste trei aplicatii pentru a-si stresa clientii sa cumpere Samsung GALAXY NOTE 10, mai exact notificari fiind trimise prin Samsung Pay, Bixby, si Samsung Push Services catre clienti. Toate cele trei aplicatii pot avea notificarile de acest gen oprite, dar standard ele sunt pornite, iar clientii sunt foarte suparati din cauza disperarii coreenilor de a promova Samsung GALAXY NOTE 10 in momentul de fata.

Samsung e DISPERATA sa Vanda NOTE 10, CUM si-a ENERVAT Clientii

Samsung e DISPERATA sa Vanda NOTE 10, CUM si-a ENERVAT Clientii bixby
Mesaj promotional trimis prin Bixby pentru promovarea Samsung GALAXY NOTE 10.

Samsung a asaltat clientii cu aceste notificari deoarece vanzarile seriei S10 au cazut la un nivel extrem de redus, si probabil primele cifre privind precomenzile seriei Note 10 nu sunt chiar asa de bune precum dorea. Alta explicatie pentru spam-ul sau nu exista, si desigur ca aceasta nu este nici prima oara cand Samsung face asa ceva, ea trimitand notificari similare si in trecut, dar desigur ca nu e singura companie care actioneaza la fel.

Samsung e DISPERATA sa Vanda NOTE 10, CUM si-a ENERVAT Clientii disperare
Reclame trimise prin multiple aplicatii de catre Samsung pentru a promova Samsung GALAXY NOTE 10.

Apple a mai trimis cate o notificare de acest gen, dar foarte rar, si nu prin trei servicii separate, cei de la Samsung parand sa fie chiar mai disperati decat americanii, desi nici in cazul celor din urma situatia cu vanzarile nu e buna. Chiar daca multa lume lauda Samsung GALAXY NOTE 10, cei de la Samsung nu par sa aiba parte de vanzarile la care sperau, asa ca incearca prin aceste mesaje publicitare sa-si rezolve problemele de vanzari cum pot.

Samsung are toata seria de telefoane Samsung GALAXY NOTE 10 disponibila pentru precomanda inclusiv in Romania, la preturile la care se vand produsele si in Europa.