Planeta Marte. Imaginea SPECACULOASA cu un SECRET INFRICOSATOR

Planeta Marte. O noua imagine spectaculoasa publicata de catre NASA ascunde un secret infricosator pentru intreaga omenire, iata ce trebuie sa stim chiar acum.

Planeta Marte. Imaginea SPECACULOASA cu un SECRET INFRICOSATOR

Planeta Marte. O imagine spectaculoasa care ascunde un secret infricosator a fost publicata de catre cei de la NASA in cursul acestei saptamani, si pentru omenire vorbim despre un foarte important semnal de alarma. Ceea ce vedeti in imaginea de mai jos este craterul Lomonosov de pe planeta Marte, acesta avand un diametru de 120 de kilometri, da ati citit bine, un asteroid urias lovind planeta la un moment dat, cu un impact devastator.

Planeta Marte. Cercetatorii spun ca acest crater este singura dovada clara a faptului ca un asteroid care a lovit planeta a generat un tsunami gigant care a secat unele dintre lacurile existente. Asteroidul care a lovit planeta Marte ar fi avut un diametru de aproximativ 10 kilometri pentru a putea face un crater atat de mare, iar daca un asemenea obiect ar lovi Pamantul, am vorbi despre extrem de multe vieti omenesti pierdute.

Planeta Marte. Imaginea SPECACULOASA cu un SECRET INFRICOSATOR

Planeta Marte Imaginea SPECACULOASA cu un SECRET INFRICOSATOR crater Lomonosov
Craterul Lomonosov care a generat un mega tsunami devastator.

Planeta Marte. Asteroidul ar fi avut diametrul cam la fel de mare precum cel care a lovit Pamantul cu 66 de milioane de ani in urma, si a omorat toti dinozaurii, impreuna cu o buna parte din viata de pe Pamant. Desigur ca nu se stie ce fel de viata ar fi putut exista pe planeta Marte inainte ca acest asteroid sa aiba un impact atat de puternic, insa e usor de inteles de ce in momentul de fata nu mai exista nimic descoperit, asa cum s-a intamplat si pe Pamant.

Planeta Marte. Desi in momentul de fata nu exista pe Pamant dovezi similare ale impactului asteroidului care a dus la disparitia dinozaurilor, putem invata din spatiul cosmic ce se poate intampla intr-o asemenea situatie. Din pacate, deocamdata nu eixsta sisteme testate care sa protejeze Pamantul de un asemenea asteroid, iar planeta Marte nu a avut parte de o asemenea protectie, si mai mult ca sigur nici nu va avea prea curand.

Planeta Marte. Inca exista multe secrete pe planeta care n-au fost dezvaluite, dar probabil ca in urmatorii ani vom afla tot mai multe informatii despre ceea ce se ascunde acolo.