Samsung va LANSA un Telefon cu o Baterie de Capacitate URIASA

Samsung va lansa un nou model de telefon care vine echipat cu o baterie de capacitate uriasa, iata cat de mare urmeaza sa fie aceasta cand va fi lansat.

Samsung va LANSA un Telefon cu o Baterie cu Capacitate URIASA

Samsung pregateste lansarea unui nou model de telefon care are o baterie uriasa, si carear trebui sa le ofere clientilor o durata de utilizare neasteptat de mare in comparatie cu actualele modele de pe piata. Mai exact, compania Samsung a inregistrat in Coreea de Sud un nou model de telefon mobil care are o baterie cu capacitate de 6000 mAh, cu peste 30% mai mare decat cele care sunt folosite in actualele modele de pe piata.

Samsung GALAXY M20S este modelul de telefon care va avea o baterie cu capacitate atat de mare, ea fiind listata de catre coreeni ca fiind de 5830 mAh, deci ar putea sustine o functionare pentru perioade indelungate. Desigur ca acest model de telefon al companiei Samsung nu este unul din categoria premium, insa chiar si asa, cu o baterie care are capacitate atat de mare, e usor de inteles de ce multa lume ar fi interesata sa il cumpere dupa ce va fi lansat.

Samsung va LANSA un Telefon cu o Baterie de Capacitate URIASA

Samsung va LANSA un Telefon cu o Baterie cu Capacitate URIASA poza
Bateria de 5830 mAh pregatita de Samsung pentru telefoane.

Samsung a implementat baterii de 4500 mAh in actualele modele de telefoane premium, insa testand o baterie de aproape 6000 mAh in viitoarele modele de clasa medie, se pregateste sa ofere asta si in modelele premium. In general mai toti producatorii de telefoane mobile testeaza schimbarile mari in produsele care nu sunt foarte scumpe, iar cei de la Samsung fac asta de foarte mult timp, inclusiv cu noile camere pregatite.

Samsung ar putea trece la la baterii de capacitate ceva mai mare si in modelele premium pe care le va lansa in anii urmatori, dar nu chiar la 6000 mAh, ci probabil la 5000 mAh. Din pacate eficientizarea energetica a componentelor e departe de a fi acolo unde e necesar, iar producatorii, ca Samsung, continua sa creasca capacitatea bateriilor pentru a extinde autonomia de care beneficiaza clientii.

Nu se stie cam cand ar putea fi lansat acest nou model de telefon al companiei Samsung, si daca va ajunge in Europa, dar cu siguranta vom afla asta foarte curand.