RCS & RDS. Mesajul NEASTEPTAT privind Clientii din Romania

RCS & RDS. Mesajul neasteptat privind clientii din Romania ne arata ca Digi este o companie puternica, si multumita acestui lucru va pregati schimbari mari in viitor.

RCS & RDS. Mesajul NEASTEPTAT privind Clientii din Romania

RCS & RDS. Continua sa uimeasca in 2019 din toate punctele de vedere, compania romaneasca avand parte de un parcurs excelent, ceva ce probabil nu chiar toata lumea se astepta sa vada de la ea. In S1 2019 cei de la RCS & RDS au inregistrat o crestere de 18% a veniturilor provenite din serviciile pe care le ofera pentru clientii din Romania, ajungand la 575 milioane de euro, deci ar trebui sa treaca fara probleme de 1 miliard pentru 2019.

RCS & RDS. In Romania compania are 15.5 milioane de unitati generatoare de venituri, dar nu vorbim despre clienti unici, ci despre contracte, sau orice alta sursa unica de venit pentru serviciile pe care le ofera operatorul. Serviciile de internet fix si cele de televiziune prin cablu au generat cea mai mare crestere a veniturilor RCS & RDS in primele 6 luni din 2019, semn ca oamenii aleg cu precadere ceea ce ofera operatorul pe aceste doua segmente importante.

RCS & RDS. Mesajul NEASTEPTAT privind Clientii din Romania

RCS & RDS. Veniturile acestea acopera toate afacerile companiei, inclusiv cele din afara Romaniei, deci vorbim despre o evolutie pozitiva in toate pietele in care grupul activeaza, ceea ce era totusi de asteptat. Cresterile cele mai mari au fost totusi inregistrate in Romania, iar asta pentru ca RCS & RDS are aici si vasta majoritate a serviciilor pe care le ofera, insa se extinde foarte rapid inclusiv in celelalte tari in care este activa de cativa ani buni.

“Digi Communications N.V. anunță creșterea cu 25% a EBITDA în primul semestru al anului 2019 față de primul semestru al anului 2018. 575 milioane EUR venituri consolidate la nivel de Grup, în semestrul I 2019 (+ 18% față de sem. I 2018) . 15,5 milioane unități generatoare de venit (RGU), toate serviciile (+ 7% la 30 iunie 2019 față de 30 iunie 2018). 199 milioane EUR EBITDA ajustată (cumulat pe primele 6 luni ale anului 2019), în creștere cu 25% față de aceeași perioadă a anului 2018. În România, principalii vectori de creștere, în semestrul I 2019 față de semestrul I 2018 sunt: serviciile de internet fix (+10,6% RGU) și serviciile de televiziune prin cablu (+ 9.5% RGU).”

RCS & RDS. Anul trecut compania a depasit pentru prima oara pragul de 1 miliard de euro pentru incasarile generate de catre serviciile pe care le ofera, iar in 2019 este de asteptat sa se intample fix acelasi lucru. Numarul de clienti pare sa fie intr-o continua crestere pentru cei de la RCS & RDS, iar acest lucr le da si motivatia de a investi tot mai mult pentru a-si extinde cat mai mult reteaua din Romania, ceea ce e bine pentru noi.

RCS & RDS. Acestea fiind spuse, grupul detinut de catre Digi continua pe un trend ascendent la toate capitolele, iar asta nu se va schimba prea curand pentru ei.