WhatsApp. DOUA NOI Functii SECRETE Descoperite pentru Noi

WhatsApp. Doua noi functii secrete au fost descoperite pentru utilizatorii din intreaga lume, iata de ce se vor putea bucura utilizatorii foarte curand.

WhatsApp. DOUA NOI Functii SECRETE Descoperite pentru Noi

WhatsApp. Aplicatia de mesagerie are in mod constant implementate noi functii pentru utilizatori, iar majoritatea dintre ele sunt secrete pana in momentul in care sunt lansate in mod oficial de catre americani. Vorbim astazi despre doua functii foarte interesante aduse pentru WhatsApp, ele avand legatura cu modul in care utilizatorii pot controla pozele din albume, dar si stickerele pe care le trimit catre persoanele cu care poarta conversatii.

WhatsApp. Prima functie este descoperita pentru versiunea Web a platformei, ea avand denumirea Albums, si permitand gruparea pozelor si clipurilor video intr-un singur mesaj care este afisat in interfata pentru utilizatori. Ideea din spatele acestei schimbari este de a prezenta continutul intr-un format mai compact, chiar si in versiunea Web a WhatsApp, in aplicatie fiind deja implementata aceasta functionalitate de foarte mult timp deja.

WhatsApp. DOUA NOI Functii SECRETE Descoperite pentru Noi

WhatsApp. DOUA NOI Functii SECRETE Descoperite pentru Noi grupare web
Grupare clipuri video si poze in WhatsApp Web.

WhatsApp. Functia a fost implementata deja iPhone si Android inca de anul trecut, iar desi acolo are mai multa logica existenta sa, implementarea si in versiunea Web este o decizie benefica pentru toata lumea. Legata de aceasta schimbare este facuta o alta pentru versiunea Web a WhatsApp, aceasta permitand inclusiv afisarea stickerelor intr-un format grupat in acest mod, astfel ca utilizatorii au deasemenea posibilitatea de a le vedea mai usor.

WhatsApp. DOUA NOI Functii SECRETE Descoperite pentru Noi grupare sticker
Grupare stickere in albume pe WhatsApp Web.

WhatsApp. Multumita implementarii acestui format, utilizatorii au posibilitatea si de a partaja poze, clipuri video si stickere in grupuri, cea ce pana acum nu putea fi facut din versiunea Web a platformei, dar lucrurile se schimba. Nu conteaza daca pozele, clipurile video, si stickerele, sunt trimise grupat din telefoane, sau din versiunea Web a platformei, ele vor aparea in acelasi mod pentru toata lumea fara probleme din momentul trimiterii.

WhatsApp. Avand in vedere ca functia este abia in proces de testare, ramane de vazut cam cand va fi oferita in mod oficial pentru utilizatorii din intreaga lume.