Iata De ce are Huawei MATE X AMANATA din nou LANSAREA

Huawei MATE X are lansarea amanata din nou de catre compania Huawei, iata ce planuri au chinezii pentru a aduce pe piata telefonul pliabil asteptat de multi.

Iata De ce are Huawei MATE X AMANATA din nou LANSAREA

Huawei MATE X are amanarea lansata din nou de catre compania chinezeasca, cei de la Huawei dezvaluind asta intr-o conferinta de presa care a fost organizata in China in cursul zilelor trecute. O explicatie pentru decizia de a nu mai lansa Huawei MATE X in toamna nu a fost oferita, dar e destul de clar ca problema are legatura cu Android si imposibilitate de a-l licentia, sau de a folosi alte componente care sunt produse cu tehnologii americane.

Huawei MATE X a fost anuntat dupa Samsung GALAXY FOLD, insa chinezii la un moment dat au inceput sa se laude ca vor lansa telefonul inaintea coreenilor, insa e foarte clar ca acest lucru nu se va intampla. Desi chinezii vor sa lanseze Huawei MATE X pe piata in cursul anului 2019, e greu de spus daca vor putea reusi sa respecte chiar si acest temen, avand in vedere ca pana acum au amanat de doua ori lansarea telefonului pliabil.

Iata De ce are Huawei MATE X AMANATA din nou LANSAREA

Huawei MATE X nu a avut vreo explicatie clara privind problemele din cauza carora s-a decis amanarea initiala, acum totul ramane in acelasi “nor” de mister, insa se anunta ceva care sa tina oamenii cu sperante. Mai exact, se pare ca in conferinta de presa s-ar fi anuntat faptul ca Huawei MATE X ar urma sa mai aiba un al doilea ecran, extern, cumva montat in carcasa, dar deocamdata nimeni nu stie foarte clar cum ar urma sa arate totul.

“Huawei Mate X pliabil este probabil să nu apară înainte de noiembrie, ceea ce înseamnă o întârziere de la lansarea anterioară din septembrie, am aflat în cadrul unui eveniment de presă la sediul central al Huawei de astăzi. De asemenea, am primit vești mai interesante: următorul Mate X ar putea avea mai multe ecrane.”

Huawei MATE X a suferit unele schimbari de design dupa prezentarea din martie, CEO-ul companiei Huawei fiind pozat cu un prototip intr-un aeroport, dar tot ce-am vazut erau mici modificari pe patea de design. Din pacate nu se stie ce modificari s-au facut pentru componentele interne ale Huawei MATE X, si nici acum nu se stie clar ce urmeaza sa fie modificat, deci ramane doar sa vedem ce informatii oficiale vor fi oferite.

Huawei MATE X este in momentul de fata planificat pentru lansare in noiembrie, dar e incert daca telefonul va ajunge atunci in magazine, sau si aceasta este doar o promisiune desarta.