WhatsApp. ATENTIE! Incepe Noua Runda de BLOCARE a Conturilor

WhatsApp. O noua runda de blocare a conturilor utilizatorilor a fost inceputa de catre compania americana, iata cata lume este afectata de probleme.

WhatsApp. ATENTIE! Incepe Noua Runda de BLOCARE a Conturilor

WhatsApp. Acum cateva luni aplicatia de mesagerie a anuntat ca va bloca orice fel de conturi care ii incalca termenii si conditiile pentru utilizarea platformei, si desigur ca se tine in totalitate de cuvant. Saptamana aceasta compania americana a inceput sa blocheze iar in masa conturi ale celor care-i folosesc platforma, cei de la WhatsApp refuzand sa le ofere oamenilor vreun motiv pentru aceasta masura, chiar cand le-au blocat accesul in retea.

WhatsApp. Compania anuntase acum cateva saptamani ca va bloca accesul la platforma sa pentru cei care folosesc diverse aplicatii terte care modifica functionalitatea serviciului, insa nu multa lume a inteles ce se intampla. Ei bine, aceasta noua runda de blocari initiata de catre WhatsApp a avut menirea de a le readuce oamenilor aminte ca folosirea platformei de mesagerie este un privilegiu, nu un drept, si ei nu trebuie sa uite asta.

WhatsApp. ATENTIE! Incepe Noua Runda de BLOCARE a Conturilor

WhatsApp. Separat de problema aplicatiilor terte, compania americana a mai blocat si utilizatorii care au abuzat de reteaua pe care o folosesc, insa detectarea abuzurilor e facuta automat de sisteme de inteligenta artificiala. Daca aceste sisteme gresesc, utilizatorii WhatsApp sunt blocati si fara vreun motiv real, fara a incalca efectiv termenii si conditiile de utilizare pentru platforma, dar desigur ca acest lucru nu le este explicat clar de catre cineva.

WhatsApp. De cand au fost anuntate masurile menite sa reduca abuzul in cadrul platformei, foarte multi utilizatori s-au plans din cauza faptului ca au avut conturile suspendate, sau blocate permanent in cadrul platformei. Uneori exista posibilitatea de a primi ajutor de la companie pentru a debloca contul, insa asta nu se face imediat, e nevoie de rabdare pentru ca cererea sa fie analizata de catre angajatii sai, iar alteori WhatsApp nu deblocheaza nimic.

WhatsApp. Lupta pe care o duce acum compania cu abuzurile din platforma sa ne arata ca inca mai are foarte multe de reparat inainte de a nu e indrepta in mod gresit impotriva utilizatorilor sai.