NASA. SOCHEAZA Lumea INTREAGA cu o NOUA IMAGINE despre SOARE

NASA. O noua imagine publicata de catre agentia spatiala americana de la soare socheaza intreaga lume, si ne arata inca o data unul dintre marile secrete.

NASA. La implinirea unui an de cand agentia spatiala americana a trimis sonda Parker in apropierea Soarelui pentru a aduna informatii care ne ne ajute sa intelegem mai bine steaua care ne incalzeste, acum vine o noua imagine. Mai jos puteti vedea o imagine in care un vant solar trece razant pe langa sonda Parker in noiembrie 2018, la foarte putin timp dupa ce aceasta a fost trimisa pentru a colecta informatii despre soare si a le trimite pe Terra.

NASA. Stim deja ca sonda Parker a trimis pe pamant zeci peste zeci de GB de date cu privire la soarele care ne sustine viata, insa in cursul acestei luni urmeaza sa ofere o alta serie importanta de date pentru noi. Vorbim despre o un al treilea zbor pe care NASA l-a ordonat sondei Parker pentru a-l face in apropierea soarelui, iar in urma acestei noi incursiuni vom vedea cu siguranta noi imagini si informatii cu privire la aceasta stea foarte puternica.

NASA. SOCHEAZA Lumea INTREAGA cu o NOUA IMAGINE despre SOARE

NASA SOCHEAZA Lumea INTREAGA cu o NOUA IMAGINE despre SOARE parker
Imagine cu sonda Parer a NASA care inregistreaza un vant solar.

NASA. Revenind la imaginea publicata de catre americani, aceasta ne arata inca o data cat de vasta este spatiul cosmic, dar si cum arata un vant solar atunci cand este vizibil chiar din apropierea soarelui. Sonda Parker a celor de la NASA este echipata cu instrumente care pot aduna informatii despre vanturile solare, particulele din spatiul cosmic, informatii despre campurile magnetice si electrice, emisii radio solare, si mult mai mult de atat.

NASA. Multumita acestor informatii, agentia spatiala americana vrea sa descopere misterele care se ascund in spatele temperaturilor foarte inalte care sunt in jurul soarelui, dar si in “coroana” acestuia. Se pare ca aceste temperaturi ar fi chiar mai mari decat cele de pe suprafata soarelui, iar NASA nu are deocamdata o explicatie clara, insa vrea sa afle mai multe detalii cu privire la ceea ce se intampla acolo.

NASA. In cursul urmatoarelor zile vom vedea cu siguranta si mai multe imagini cu privire la soare si la ceea ce se intampla in jurul sau, deci toate misterele vor fi deslusite.