Huawei P30 PRO. Noua Functie IN PREMIERA pentru Telefoane

Huawei P30 PRO. O noua functie importanta a fost lansata in premiera de catre compania Huawei, iata de ce se pot bucura utilizatorii din lumea intreaga acum.

Huawei P30 PRO. Noua Functie IN PREMIERA pentru Telefoane

Huawei P30 PRO. Lansat in martie de catre compania chinezeasca, telefonul a inregistrat vanzari decente pana acum, si a fost pe deplin laudat pentru camera foarte buna pe care o are pentru inregistrarea de poze si clipuri video. Pentru ca e totusi nevoie de mai mult pentru clientii Huawei P30 PRO, compania chinezeasca a decis sa lanseze o noua functie, care vine ca o premiera pentru intreaga industrie a producatorilor de telefoane mobile.

Huawei P30 PRO. Noua actualizare lansata in august pentru telefon aduce in premiera functia Super Night Mode pentru camera frontala, ceva ce niciun alt producatori nu a oferit pana in momentul de fata. Functia Super Night Mode din Huawei P30 PRO le permite clientilor sa faca poze foarte luminoase noaptea multumita inteligentei artificiale care modifica pozele dupa ce sunt inregistrate cu senzorii de imagine ai camerelor incluse in telefon.

Huawei P30 PRO. Noua Functie IN PREMIERA pentru Telefoane

Huawei P30 PRO. Desi camera principala quad are senzori de imagine foarte buni, pentru camera frontala nu se poate spune acelasi lucru, insa iata ca functia Super Night Mode a fost oricum oferita. Totul e posibil multumita algoritmilor creati de catre Huawei pentru ca toti clientii ce folosesc Huawei P30 PRO pentru a-si facel selfie-uri sa aiba parte de o experienta cat se poate de buna in momentul in care vor sa foloseasca senzorul camerei frontale.

Huawei P30 PRO. Actualizarea cu noua functie Super Night Mode a fost lansata in China de catre compania Huawei chiar saptamana aceasta, iar saptamana viitoare ar trebui sa ajunga inclusiv in alte zone de pe glob. Abia atunci vom vedea tot mai multe dovezi ale faptului ca Huawei P30 PRO este intr-adevar un telefon care aduce o schimbare majora pentru utilizatorii din intreaga lume, si o premiera de care clientii sa fie mandri.

Huawei P30 PRO. Acestea fiind spuse, telefonul chinezilor urmeaza sa aiba parte foarte curand de o functie care va da pe spate foarte multi clienti si va forta alti producatori sa ofere ceva similar.