Calea Lactee. Anuntul INGRIJORATOR care a SPERIAT Internetul

Calea Lactee. Un anunt ingrijorator a speriat intregul internet, iata ce descoperire foarte importanta au facut cercetatorii cu privire la galaxia noastra.

Calea Lactee. Un anunt ingrijorator a venit astazi cu privire la galaxia din care facem parte, iar asta in urma unei descoperiri foarte importante facute de catre cercetatori in urma unor analize foarte indelungate. Conform cercetatorilor, Calea Lactee este in momentul de fata pe o traiectorie care o va duce spre o coliziune directa cu o alta galaxie ce poarta denumirea Andromeda, iar conform cercetatorilor impactul dintre cele doua galaxii e sigur.

Calea Lactee. In momentul de fata galaxia noastra se afla la o distanta de 2.5 milioane de ani-lumina distanta de cea Andromeda, insa fortele gravitationale ale lor sunt atat de puternice incat se trag una spre cealalta. Practic, o ciocnire intre ele este mai mult decat sigura, iar rezultatul va fi devastator pentru multe planete si stele din Calea Lactee, dar si din Andromeda, Pamantul putand fi sever afectat deasemenea cand se va intampla asta.

Calea Lactee. Anuntul INGRIJORATOR care a SPERIAT Internetul

Calea Lactee. Partea buna cu privire la aceasta situatie este ca momentul in care cele doua galaxii se vor ciocni este inca foarte departe, la 3.75 miliarde de ani distanta, deci niciunul dintre noi nu va trai evenimentul. Andromeda se apropie de Calea Lactee cu o viteza care este de 2000 de ori mai mare, dar cu toate acestea, distanta foarte mare dintre ele face ca evenimentul sa fie la un moment foarte indepartat in timp, dar multa lume s-a speriat totusi.

“Calea Lactee este destinată obținerii unei transformări majore în timpul întâlnirii, care se presupune că se va întâmpla acum patru miliarde de ani. Este probabil ca Soarele să fie aruncat într-o nouă regiune a galaxiei noastre, dar Pământul și sistemul nostru solar nu sunt în pericol de a fi distruse. Deși Andromeda se apropie de noi de peste 2.000 de ori mai repede, vor trece patru miliarde de ani înainte de grevă.”

Calea Lactee. Cercetatorii spun ca, in mod teoretic, aceasta coloziune n-ar trebui sa aiba un efect catastrofal, iar planetele si stelele doar sa-si modifice locurile in galaxii, dar orice s-ar putea intampla in situatii de acest gen. Chiar daca Pamantul, de exemplu, n-ar fi distrus, posibila miscare a acestuia prin universe ar putea da nastere unor deezastre naturale care ar putea omora multe persoane, el urmand a se muta in alta zona din Calea Lactee.

Calea Lactee. Acestea fiind spuse, galaxia din care facem parte se va combina cu Andrometa in 3.75 miliarde de ani, si nimeni nu poate face ceva pentru a opri acest eveniment.

1 COMENTARIU

  1. Încă odată recomand o argumentare şti-
    ințifică documentată, deoarece traduce-
    rea este neclară: 1.Viteza de apropiere a
    celor două galaxii este de 2000 de ori
    mai mare… decât ce?
    2. Vor trece patru mili-
    arde de ani înainte de “grevă”?