Samsung GALAXY S11. Acesta ar putea fi Noul Design Infinity

Samsung GALAXY S11. Posibilul nou design Infinity apare intr-o prima imagine astazi, si ne dezvaluie marea schimbare pregatita pentru clientii din toata lumea.

Samsung GALAXY S11 Acesta ar putea fi Noul Design Infinity

Samsung GALAXY S11. Pentru anul viitor compania Samsung ar pregati o schimbare destul de mare pentru design-ul telefoanelor sale, mai exact un nou design Infinity care ar aduce si un ecran imbunatatit. Stim deja din seria Note 10 ca se pune accent mare pe curbura ecranelor telefoanelor, insa in Samsung GALAXY S11 s-ar putea sa avem parte de ceva mai mult de atat, dupa cum puteti vedea multumita imaginii de mai jos.

Samsung GALAXY S11. Imaginea de mai jos a fost publicata de catre un cunoscut leaker de informatii despre telefoane nelansate, foarte multe dintre dezvaluirile sale dovedindu-se a fi 100% adevarate. In legatura cu acest nou design pentru Samsung GALAXY S11 nu spune ca design-ul ar fi 100% sigur cel folosit, dar pare destul de aproape de ceea ce ar trebui sa vedem de la compania coreeana pentru ca telefoanele sa fie intr-adevar dorite de clienti.

Samsung GALAXY S11. Acesta ar putea fi Noul Design Infinity

Samsung GALAXY S11. Acesta ar putea fi Noul Design Infinity foto
Noul posibil design pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S11.

Samsung GALAXY S11. Dupa cum puteti vedea, telefonul are si o perforatie mult mai mica, exact ceea ce am vazut deja in seria Note 10, si ceea ce este sigur de implementare inclusiv in acest nou model. E posibil deasemenea ca marginile inferioara si superioara ale ecranului Samsung GALAXY S11 sa fie substantial reduse, dar aceasta schimbare nu este deocamdata confirmata de catre cineva, insa chiar si asa, are sanse foarte mari de a fi facuta.

Samsung GALAXY S11. Desi noul design reprezinta o imbunatatire destul de mare in comparatie cu ceea ce a fost oferit anul trecut, ramane totusi la distanta destul de mare de ceea ce ofera alte companii chinezesti. Exista in China producatori care ofera in telefoane ecrane care nu au absolut deloc margini pentru ecran, insa Samsung GALAXY S11 nu va ajunge chiar asa pe piata, si va ramane in urma concurentei existente.

Samsung GALAXY S11. Prezentarea noului model de telefon va avea loc in primavara anului viitor, cel mai probabil prin februarie, dar lansarea va avea loc in luna martie.

4 COMENTARII

  1. An Italian painter, named Carlotti defined beauty as the summation of all the parts working together in such a way that nothing needed to be added, taken away or altered.
    Thats S11

  2. An Italian painter, named Carlotti defined beauty as the summation of all the parts working together in such a way that nothing needed to be added, taken away or altered.
    Thats S11