Calea Lactee. Noi IMAGINI ULUITOARE care au UIMIT Planeta

Calea Lactee. Noi imagini uluitoare au fost dezvaluite de catre cercetatori si au uimit intreaga planeta, iata cat de importanta este aceasta descoperire.

Calea Lactee Noi IMAGINI UIMITOARE care au UIMIT Planeta

Calea Lactee. O serie de noi imagini uimitoare au fost publicate de catre cercetatori zilele trecute, si au uimit intreaga planeta cu descoperirea care a fost facuta, si care are o importanta majora pentru omenire. Mai exact, in imaginea animata de mai jos puteti vedea o gaura neagra cu diametru urias care emite o pulsatie de lumina pentru care cercetatorii nu au vreo explicatie pana in acest moment, dar ea se afla in Calea Lactee.

Calea Lactee.  Sagittarius A* este denumirea acestei gauri negre, iar pana in momentul acestui eveniment a fost destul de “linistita”, insa iata ca i-a surprins pe cercetatori cu ceva ce inca nu are o explicatie clara. Pulsatia de lumina a fost de 75 de ori mai mare decat cea normala inregistrata de catre cercetatorii care monitorizeaza tot ceea ce se intampla in Calea Lactee, deci e destul de clar ca e vorba despre un eveniment important.

Calea Lactee. Noi IMAGINI ULUITOARE care au UIMIT Planeta

Calea Lactee. Noi IMAGINI UIMITOARE care au UIMIT Planeta gaura neagra
Pulsatia de lumina emanata de catre gaura neagra din Calea Lactee.

Calea Lactee. E posibil ca gravitatia din jurul acestei gauri negre sa fi atras in interiorul sau vreun alt corp cosmic aflat in preajma ei, dar deocamdata cercetatorii doar speculeaza, fara a sti absolut nimic 100% clar. Desi gaura neagra este supravegheata de foarte mult timp de catre cercetatori, acesta este cel mai important eveniment de acest gen care a fost vizualizat pana acum pentru Calea Lactee, insa probabil vom mai vedea si altele.

Calea Lactee. Acea pulsatie de lumina pe care o vedem sunt de fapt radiatiile emise de catre gaura neagra in momentul evenimentului, ele fiind inregistrate folosind camere cu infrarosu. Cercetatorii raman deocamdata la explicatia conform careia gaura neagra din Calea Lactee a “inghitit” un alt corp cosmic aflat in apropierea sa, dar realitatea este ca orice s-ar fi putut intampla pentru a genera acest eveniment foarte important.

Calea Lactee. Foarte multe mistere inca mai exista in spatiul cosmic, iar cercetatorii incearca incetul cu incetul sa desluseasca taote misterele care inca nu au vreo explicatie clara din toate punctele de vedere.