RCS & RDS. Vestea IMPORTANTA pentru Clientii din Romania

RCS & RDS. O veste importanta pentru clientii din Romania, dar si pentru cei din afara retelei, vine de la operatorul de telecomunicatii, iata ce trebuie sa stii.

RCS & RDS. Vestea IMPORTANTA pentru Clientii din Romania

RCS & RDS. Operatorul de telecomunicatii are o veste foarte buna pentru toti clientii din Romania, dar si pentru cei care nu-i sunt deocamdata clienti, si cam toata lumea ar trebui sa profite de ea. Mai exact, cei de la RCS & RDS au in momentul de fata o promotie extrem de interesanta pentru telefoanele mobile pe care le vand prin operatorul de telefonie mobila Digi Mobil, promotia avand oferta cea mai buna pentru portare.

RCS & RDS. Clientii care aleg sa se porteze in cadrul retelei de telefonie mobila Digi Mobil au parte de preturi preferentiale atat pentru telefoanele mobile, cat si pentru abonamentele pe care aleg sa le contracteze. Oferta aduce posibilitatea de a beneficia la RCS & RDS abonamente Optim Nelimitat care au preturile reduse la aproape jumatate de catre operator, iar asta in conditiile in care ele ofera totul nelimitat pentru clientii din Romania.

RCS & RDS. Vestea IMPORTANTA pentru Clientii din Romania

RCS & RDS. In cazul telefoanelor mobile, vorbim despre preturi preferentiale pentru o gama foarte variata de modele, unele dintre ele putand fi cumparate chiar si fara avans, dar in rate fara dobanda. Practic, RCS & RDS are oferte grozave cu care atrage zeci de mii de clienti noi in reteaua sa in fiecare luna, iar acestia se bucura de serviciile si telefoanele foarte ieftine pe care le are operatorul Digi Mobil, contribuind la cresterea veniturilor grupului.

RCS & RDS. Chiar daca operatorul de telefonie mobila Digi Mobil este unul low-cost, exista totusi preturi preferentiale foarte bune pentru serviciile pe care le ofera in tara noastra pentru toata lumea. Inclusiv pentru telefoane exista promotii excelente la RCS & RDS, si toti cei care sunt dornici sa profite de ele, ar trebui sa o faca atat timp cat inca mai sunt disponibile, stocurile fiind limitate, la fel ca si perioada de disponibilitate pentru ele.

RCS & RDS. Acestea fiind spuse, va recomand sa profitati chiar acum de preturile foarte bune din Romania pentru telefoanele care sunt vandute de catre RCS & RDS, dar si de abonamentele de la Digi Mobil.