Planeta Marte. Anuntul ULUITOR care a SPERIAT INTREAGA Omenire

Planeta Marte. Un anunt uluitor care a speriat intreaga omenire a fost facut in cursul zilelor trecute, iata ce trebuie sa stie toata lumea chiar in acest moment.

Planeta Marte Anuntul ULUITOR care a SPERIAT INTREAGA Omenire

Planeta Marte. Un anunt uluitor a fost facut zielle trecute cu privire la corpul ceresc, si vorbim despre o veste care a luat prin surprindere si speriat destul de multa lume, esi in mod normal n-ar trebui sa se intample asta. Mai exact, Elon Musk, CEO-ul companiei Tesla, dar si a unei companii care produce rachete ce vor zbura spre planeta Marte, sustine ca acest corp ceresc ar trebui atacat cu rachete nucleare, ceva ce a speriat multa lume.

Planeta Marte. In spatele anuntului facut de catre Elon Musk sta ideea de a face corpul ceresc mai prietenos cu oamenii, exploziile nucleare deasupra polilor urmand a vaporiza o parte din calota glaciara de acolo. Apa eliberata in urma acestor explozii nucleare ar veni impreuna cu dioxid de carbon, iar asa planeta Marte s-ar incalzi, deci in mod teoretic ar trebui sa poata sustine mai bine viata umana, desigur dupa ce toate radiatiile dispar.

Planeta Marte. Anuntul ULUITOR care a SPERIAT INTREAGA Omenire

Planeta Marte. Anuntul ULUITOR care a SPERIAT INTREAGA Omenire foto

Planeta Marte. Totul face parte dintr-o teorie de terraformare a corpului ceresc, insa desigur ca exista si foarte multa lume care nu considera ca aceasta este cea mai buna cale de a modifica planeta rosie. Altii spun ca acest plan cu lansarea de rachete nucleare pe planeta Marte n-ar urma sa aiba succes pentru ca nu exista suficient CO2 astazi pentru ca planeta sa se incalzeasca suficient de mult, deci totul ar fi in zadar in final.

Planeta Marte. Desigur ca ideea lui Elon Musk ar putea aduce si “iarna nucleara” pe corpul ceresc, iar asta ar face situatia si mai rea, deci viata umana nu ar putea fi sustinuta in vreun fel acolo. Elon Musk este cunoscut ca un om foarte excentric, deci acest anunt privind planeta Marte n-ar trebui sa mire pe nimeni, deoarece el a mai facut si alte afirmatii, unele chiar mai stupide, asa ca nici acum nu vine cu ceva care sa fie intr-adevar util.

Planeta Marte. Acestea fiind spuse, Elon Musk vrea sa atace planeta rosie cu rachete nucleare, dar trebuie sa convinga o tara cu asemenea rachete sa ii duca planul la indeplinire.