iOS 13: Schimbarea pentru care Apple este foarte DUR CRITICATA

iOS 13 Schimbarea pentru care Apple este foarte DUR CRITICATA

iOS 13 vine cu o schimbare foarte importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar compania Apple e intens criticata din cauza ei. Mai exact, cei de la Apple au implementat in iOS 13 noi restrictii pentru accesarea locatiei utilizatorilor de catre aplicatiile dezvoltatorilor, iar acestia din urma sunt suparati.

Dezvoltatorii de aplicatii i s-au plans lui Tim Cook in legatura cu situatia din iOS 13, si au spus ca masura este una anti-competitiva. Apple nu le mai permite dezvoltatorilor sa ne urmareasca locatiile oricum vor incepand cu iOS 13, iar asta ii supara si ii face sa ceara modificari substantiale pentru a ne putea urmari iar oriunde.

Dezvoltatorii se plang si din cauza faptului ca iOS 13 le afecteaza afacerile, ei fiind suparati deoarece fac bani de pe urma moniotirizairi oamenilor, si cand nu stiu, iar acum nu vor mai putea face asta. Desigur ca Apple nu va cera, sper, si sper ca iOS 13 sa aiba in continuare un control mult mai strict asupra felului in care e accesata locatia.

“Într-un e-mail către CEO-ul Apple, Tim Cook, vineri trecut, liderii a șapte dezvoltatori de aplicații și-au expus îngrijorarea cu privire la noile restricții ale companiei privind aplicațiile de urmărire a locației într-o versiune viitoare a sistemului de operare iOS, potrivit unei copii a e-mailului revizuit de The Informație. Aceștia acuză Apple că are un „dublu standard” pentru modul în care aplicațiile pot utiliza datele de locație în noul său sistem de operare.

Au scris ei, eforturile crescânde ale Apple pentru crearea de noi servicii de internet creează o datorie de a trata în mod echitabil dezvoltatorii externi. „Pe măsură ce Apple se extinde în servicii suplimentare, dintre care unii concurează cu dezvoltatori ca noi, nevoia unui câmp de joc echitabil devine din ce în ce mai critică pentru a permite ecosistemului să înflorească”, au scris ei în e-mail.”