Windows 10. Noi Functii IMPORTANTE Anuntate pentru LANSARE

Windows 10. Noi functii importante au fost anuntate pentru lansare de catre compania Microsoft, iata de ce vor avea parte utilizatorii din lumea intreaga.

Windows 10. Noi Functii IMPORTANTE Anuntate pentru LANSARE

Windows 10. Noi functii importante sunt implementate pentru utilizatori ca parte a actualizarilor pregatite de catre compania Microsoft, iar aici vorbim despre noutati pentru Task Manager-ul ce ofera acces la multe date. Prima dintre cele doua functii importante aduse pentru Windows 10 de catre cei de la Microsoft are legatura cu placile video, care acum vor avea temperaturile prezentate in Task Manager pentru utilizatorii care vor sa le analizeze.

Windows 10. Desi Task Manager are informatii despre nivelul de incarcare al placii video, nu avea pana acum si informatii despre temperatura nici pentru procesor, si nici pentru memoria RAM, sau HDD, dar asta se schimba. Totul vine ca o masura menita sa-i ajute pe utilizatori sa aiba mai multe detalii in Windows 10 cu privire la temperaturile din calculatoare, insa numai pentru placile video dedicate, deci nu si pentru cele integrate in procesoare.

Windows 10. Noi Functii IMPORTANTE Anuntate pentru LANSARE

Windows 10. Ca parte a versiunii 18963, aflata acum in proces de distributie pentru cei care testeaza actualizarile inainte de lansare, cei de la Microsoft vor sa corecteze inclusiv cautarile gresite facute prin sistemul Search. Mai exact, daca utilizatorii fac o greseala cand cauta anumite fisiere prin calculatoarele lor, Windows 10 va detecta in mod automat ca utilizatorul a facut o greseala, o va corecta, iar de aici lucrurile devin mai simple pentru toata lumea.

Windows 10. O alta functie noua care are legatura cu sistemul de cautare se refera al cautarea de setari prin sistemul de operare, acum fiind afisate inclusiv setari care au legatura cu cele pe care le cautam. Practic, Microsoft ne ofera posibilitatea de a gasi mai usor si setari care au legatura cu ceea ce dorim noi sa facem, sau unele care ar putea fi de fapt cele pe care le cautam, dar nu stiam exact cum se cheama, sau ce fac ele in realitate.

Windows 10. Noile functii vor fi implementate ca parte a actualizarii care va fi lansata in cursul saptamanilor urmatoare, adica marea actualizare din toamna a sistemului de operare.