Windows 10: Vestile GROZAVE Inainte de Lansarea Windows 11

Windows 10 continuitate

Windows 10 este in centrul unor vesti grozave astazi inainte ca Windows 11 sa fie lansat in mod oficial pentru oamenii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care interesul este ridicat in continuare pentru sistemul de operare. Mai exact, Cei de la Microsoft pregatesc cu mare intres lansarea versiunii 21H2 a Windows 10 in perioada imediat urmatoare, actualizarea de toamna a sistemului de operare fiind testata de ceva vreme inaintea lansarii.

Windows 10 are versiunea 21H2 oferita spre testare pentru milioane de utilizatori din intreaga lume chiar inainte ca Windows 11 sa isi faca debutul in cursul zilei de maine, iar asteptarile sunt uriase. Cei de la Microsoft incearca sa “stabilizeze” sistemul de operare inainte ca Windows 11 sa fie lansat, iar asta inseamna ca actualizarea noua pentru Windows 10 nu va aduce schimbari majore pe partea de functionalitate, ci rezolvari de probleme si poate o imbunatatire a performantelor generale.

Windows 10: Vestile GROZAVE Inainte de Lansarea Windows 11

Windows 10 are deja stabilite toate schimbarile care vor fi oferite, iar asta pentru ca actualizarea 21H2 va fi lansata in mod oficial in cursul lunii octombrie, deci nu prea mai exista timp pentru modificari majore ale sistemului de operare. Cei de la Microsoft vor oferi versiunea 21H2 a Windows 10 ca un upgrade optional pentru sute de milioane de oameni chiar din luna octombrie, urmand ca in 2022 sa fie oferita versiunea pentru upgrade pentru toata lumea fara vreo restrictie.

Windows 10 va avea versiunea 21H2 oferita pentru utilizatori in tandem cu Windows 11, iar cei care sunt interesati sa instaleze actualizarea vor putea alege intre cele doua versiuni ale sistemului de operare din meniul de update-uri. Asta inseamna ca oamenii vor putea alege daca instaleaza noua versiune majora, Windows 11, sau raman la Windows 10, care va mai beneficia de actualizari pana in anul 2025, dupa care oamenii vor trebui sa faca upgrade la versiunea noua.

Windows 10 este cel mai popular sistem de operare din lume inainte de lansarea Windows 11, peste 1 miliard de persoane avandu-l instalat in diverse tipuri de dispozitive in momentul de fata.