Windows 10: ATENTIE! Anuntul Oficial al Microsoft pentru Toata Lumea

Windows 10 eliberare

Windows 10 revine astazi in centrul atentiei lumii intregi dupa un anunt extrem de important publicat de catre compania Microsoft pentru oamenii din intreaga lume, iar asta deoarece o noua actualizare aduce schimbari majore. Mai exact, versiunea 21H2 a sistemului de operare Windows 10 pentru PC-uri vine cu imbunatatiri majore in lupta impotriva ransomware-ului multumita unor modificari care fac mult mai dificila compromiterea securitatii PC-urilor utilizatorilor din intreaga lume.

Windows 10 a avut intotdeauna probleme majore de securitate, dupa cum prea bine stie foarte multa lume, insa cei de la Microsoft au mai facut un foarte mare pas inainte in ceea ce priveste securitatea pe care o ofera. Noua actualizare introduce modificari pentru modul in care pot fi dezactivate anumite sisteme de securitate ale Windows 10, astfel incat PC-urile sa nu mai poata fi compromise la fel de usor precum pana in momentul de fata, iar asta ar trebui sa fie o veste extraordinara pentru multa lume.

Windows 10: ATENTIE! Anuntul Oficial al Microsoft pentru Toata Lumea

Windows 10 ar trebui sa faca extrem de dificila dezactivarea programelor antivirus din PC-uri, a sistemului de protectie in timp real al sistemului de operare, sau al celui care monitorizeaza felul in care utilizatorul foloseste PC-ul. In baza noilor modificari, nici sisteme de securitate bazate pe cloud nu ar trebui sa mai poata fi dezactivate la fel de usor, la fel ca si actualizarile de securitate cu definitii noi de virusi, sau actiunile automate luate pentru a curata PC-urile de diverse fisiere malitioase.

Windows 10 are, practic, implementate prin versiunea 21H2 noutati majore pe partea de securitate care ar trebui sa aduca mai multa siguranta inclusiv pentru oamenii obisnuiti care nu stiu cum sa-si protejeze singuri PC-urile. Desigur ca trebuie intai instalata aceasta versiune noua pentru a putea beneficia de toate modificarile importante pe care le aduce, dar dupa ce o faceti veti observa cat de mari sunt beneficiile reale.

Windows 10 are in mod constant lansate actualizari de securitate pentru oamenii din intreaga lume, iar asta pentru ca Microsoft vrea sa ne ofere tot timpul doar cele mai bune experiente pentru folosirea produselor software, sau hardware, pe care le ofera.