Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, PENIBIL, este INFERIOR GALAXY S10

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus este pus intr-o situatie foarte proasta de catre compania Samsung, deoarece se dovedeste a fi net inferior Samsung GALAXY S10.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, PENIBIL, este INFERIOR GALAXY S10

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus a fost prezentat acum aproape doua saptamani de catre compania coreeana, insa din pacate pentru clienti, telefonul este chiar inferior Samsung GALAXY S10 intr-o privinta extrem de importanta. Mai exact, desi beneficiaza de noul chip Exynos 9825, Samsung GALAXY NOTE 10 Plus este inferior Samsung GALAXY S10 cand vine vorba despre performantele pe care le ofera pentru clienti, ceea ce probabil ca putini credeau posibil.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus are un chip Exynos 9825 produs folosind un nou proces de fabricatie, care in mod teoretic ar trebui sa-l faca mai eficient din toate punctele de vedere, dar desigur ca situatia nu sta asa. Nici macar cresterea marginala in frecventa nucleelor procesorului nu a fost suficienta pentru ca Samsung GALAXY NOTE 10 Plus sa fie superior telefoanelor din primavara, iar asta pune compania coreeana intr-o situatie penibila.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, PENIBIL, este INFERIOR GALAXY S10

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, PENIBIL, este INFERIOR GALAXY S10 procesor
Performantele Samsung GALAXY NOTE 10 Plus pentru noul procesor.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus are performante mai bune decat Samsung GALAXY S10 n ceea ce priveste placa video, deci utilizatorii ar trebui sa aiba performante mult mai bune cand se joaca. Exceptand asta, Samsung GALAXY NOTE 10 Plus ramane inferior unui telefon lansat cu multe luni in urma, iar singurele avantaje majore merg dincolo de performante, la camera, sau sistemul de incarcare wireless, dar exista si multe alte dezanvataje.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, PENIBIL, este INFERIOR GALAXY S10 placa video
Performantele placii video din Samsung GALAXY NOTE 10 Plus.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus este prezentat de catre compania Samsung ca un telefon care este gandit pentru oamenii care folosesc tot potentialul telefoanelor lor, insa iata ca pe partea de performante situatia e alta. Din pacate nu putem lauda Samsung GALAXY NOTE 10 Plus pentru ceea ce ofera pe partea de performante in contrast cu modelele din primavara, iPhone XS intrecandu-l deasemenea in testele sintetice fara probleme.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus ramane totusi un telefon foarte bun, dar care nu exceleaza in ceea ce priveste performantele procesorului, iar de aici se pune intrebarea: cat de utila e functia care-l transforma in calculator ?