iOS 12.4 Jailbreak a fost LANSAT dupa o GRESEALA a Apple

iOS 12.4 Jailbreak a fost LANSAT dupa o GRESEALA a Apple

iOS 12.4 jailbreak a fost lansat pentru iPhone, iPad, si iPod Touch dupa o greseala majora facuta de catre compania Apple. Aceasta este prima oara in ultimii ani cand o solutie de jailbreak este lansata pentru cea mai recenta versiune publica a sistemului de operare iOS, si poate vom reveni la “vremurile bune”.

iOS 12.3 a avut “redeschisa” o vulnerabilitate majora de catre compania Apple, ea nefiind inchisa in iOS 12.4, iar asta a permis lansarea solutiei de jailbreak. Vulnerabilitatea a fost descoperita de catre angajatii Google care lucreaza in cadrul Project Zero, si a fost inchisa la un moment dat de catre Apple.

iOS 12.3 a reactivat-o, iar cei care au lansat solutia de jailbreak au tinut totul secret pana in momentul de fata, cand au lansat solutia de jailbreak pentru iOS 12.4. Practic, oricine isi cumpara acum un iPhone, sau o tableta iPad, poate sa faca jailbreak imediat dupa achizitie, ceea ce era imposibil anterior.

Se pare ca existenta acestei vulnerabilitati a fost descoperita din greseala de catre o persoana care a testat o versiune anterioara a solutiei de jailbreak, care era compatibila cu versiuni anterioare ale sistemului de operare. In momentul de fata oricine este interesat sa se foloseasca de aceasta solutie de jailbreak, o poate descarca de aici.

8 COMENTARII

  1. Este soluție definitivă? Sau trebuie făcut la fiecare restart.. Eu nu știu motivele pentru care ar merita să îmi fac. M-a interesat să blochezi numerele private. Dar asta se rezolvă din toamnă

  2. Degeaba. Sunt deja pe ios 13 beta 7. Si pe ambele apple watch am watch os 6 beta. Daca intorc acum xs max-ul meu pe 12.4, risc sa nu mai pot folosi ceasurile. N-are nici un rost ios 12.4 jail. Asteptam pt ios 13 un jail