YouTube face o Schimbare pe care Utilizatorii deja o URASC

YouTube face o Schimbare e care Utilizatorii deja o URASC

YouTube face o schimbare importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar din pacate lumea nu este multumita absolut deloc de ceea ce a crezut compania Google ca este o modificare buna pentru platforma sa. Puteti vedea in imaginea de mai jos despre ce schimbare este vorba, cei de la YouTube luand decizia de a afisa imagini de preview mult mai mari pentru clipurile video care sunt disponibile in platforma, si formatul nu e tocmai atractiv.

YouTube nu doar ca afiseaza imagini de preview mai mari, ci schimba si ceea ce este afisat, clipurile video nefiind grupate in continuare pe categorii, si desigur ca mai putine sunt afisate intr-un singur rand pentru scroll. Totul incepe sa semene mai mult si mai mult cu o interfata pentru o platforma de streaming video, cei de la YouTube incercand cel mai probabil sa concureze mai serios cu Netflix, Apple TV Plus, si alte platforme concurente.

YouTube face o Schimbare pe care Utilizatorii deja o URASC

YouTube face o Schimbare e care Utilizatorii deja o URASC interfata
Noua interfata testata de catre YouTube.

YouTube testeaza in momentul de fata noul design cu unii dintre utilizatorii care sunt activi in platforma, deci nu toata lumea vede in momentul de fata acest design modificat pentru pagina principala. Cei de la YouTube au confirmat faptul ca testeaza aceasta noua interfata pentru website, dar desigur ca nu au dorit sa ofere prea multe detalii, spunand ca ea ar trebui sa imbunatateasca experienta de utilizare.

YouTube testeaza in mod constant diverse schimbari pentru platforma dedicata redarii de clipuri video, asa ca nu e neobisnuit sa vedem ce incearca sa pregateasca pentru toata lumea, chiar daca nu e totul 100% apreciat. Testarea aceasta publica a schimbarilor importante le permite celor de la YouTube sa descopere in avans daca utilizatorii ar considera modificarile utile, sau nu, inainte de a le lansa in versiune finala pentru toata lumea.

YouTube va testa acest format in continuare pentru o perioada lunga de timp inainte de a lua vreo decizie privind lansarea sa, asa ca ramane doar sa vedem cand va decide ce face cu el.