NASA. Vestile Cercetatorilor dupa a Doua VIZITA a SOARELUI

NASA. Cercetatorii americani au noi vesti dupa a doua vizita facuta de catre sonda Parker in jurul Soarelui, iata ce descoperiri au facut de aceasta data.

NASA. Vestile Cercetatorilor dupa a Doua VIZITA a SOARELUI

NASA. Mergand pe programul stabilit deja de catre cercetatori, sonda Parker creata de catre agentia spatiala americana a vizitat dinn nou Soarele pentru a culete noi informatii privind steaua care ne incalzeste in fiecare zi. Conform celor de la NASA, vorbim despre date pe care le-au primit in premiera despre Soare in urma unei noi intrari pe orbita acestuia de catre sonda Parker, dar aparent nu la fel de aproape precum in cazul primei vizite.

NASA. Cercetatorii spun ca in urma celor doua vizite facute in orbita Soarelui, sonda Parker a adunat de 2 ori mai multe date decat se asteptau, iar asta ii ajuta sa analizeze si mai bine steaua in jurul careia ne invartim. Avand in vedere ca unele dintre date ajung in premiera la cercetatorii de la NASA, e foarte posibil ca in curand sa aflam si dezvaluiri privind cateva dintre secretele pe care steaua le-a tinut ascunse pana in prezent.

NASA. Vestile Cercetatorilor dupa a Doua VIZITA a Soarelui

NASA. Cercetatorii americani vor in primul rand sa afle ce se ascunde in spatele temperaturilor foarte mari pe care steaua le emite, dar si radiatiilor care ajung cu putere surprinzator de mare chiar si pe Pamant. NASA are progamata o noua vizita a sondei Parker in jurul Soarelui undeva in cursul saptamanii viitoare, si asteapta mai multe date cu privire la ceea ce omenirea inca nu stie in legatura cu sursa noastra de viata.

NASA. Este foarte posibil ca agentia spatiala americana sa incerce sa se apropie si mai mult de stea, avand in vedere ca a facut deja o orbitare la cea mai mica distanta de pana acum, deci vor incerca limitele sondei. Cu cat se apropie mai mult de Soare, cu atat mai multe date pot aduna cei de la NASA multumita sondei Parker, dar procedura de apropiere progresiva va dura foarte mult timp, pentru ca sonda sa nu fie distrusa.

NASA. Acestea fiind spuse, peste doar o saptamana vom afla mai multe detalii despre Soare, dar poate si cel putin o imagine noua, asa cum au facut cercetatorii in saptamanile anterioare.