Planeta Marte. Imagini INCREDIBILE ce-au UIMIT Oamenii (VIDEO)

Planeta Marte. Noi imagini incredibile au fost publicate de catre NASA de pe corpul ceresc, ele fiind inregistrate de catre sonda InSight, iata ce a descoperit.

Planeta Marte. Noi imagini incredibile au fost publicate de catre NASA in cursul noptii trecute, ele fiind inregistrate pe suprafata corpului ceresc de catre sonda InSight, care se afla acolo de ceva vreme. Puteti vedea mai jos mesajul publicat de catre cei de la NASA dupa analizarea imaginilor primite de pe planeta Marte de la robotul care lucreaza acolo, si vorbim despre o imagine impresionanta pe care ne-o prezinta in momentul acesta americanii.

Planeta Marte. In imaginile de mai jos puteti vedea sonda InSight incercand sa-si deblocheze unul dintre elementele de forare care a ramas blocat in solul, aparent, mult mai dur decat au calculat cercetatorii. Desi sonda InSight a fost trimisa pe planeta Marte la inceputul acestui an, ea s-a blocat foarte rapid dupa ce a inceput procesul de forare, asa ca a avut nevoie de foarte multe manevre de acest gen pentru a se debloca si a incerca iar.

Planeta Marte. Imagini INCREDIBILE ce-au UIMIT Oamenii (VIDEO)

Planeta Marte. Sonda InSight a fost creata de catre NASA in colaborare cu o centrul aerospatial german, si a fost trimisa acolo pentru a sapa la adancimi de pana la 5 metri pentru a colecta probe. Din pacate, solul de pe planeta Marte s-a dovedit a fi atat de dur in zona in care s-a incercat forarea, incat sonda s-a blocat la o adancime de doar 30 de centimetri, deci inca mai exista foarte multe de rezolvat inainte de a-si continua activitatea.

Planeta Marte. Avand in vedere ca pana acum n-au fost colectate probe de la adancimi atat de mari de pe suprafata corpului ceresc, inca exista multe necunoscute cu privire la problemele care trebuie rezolvate. E foarte posibil ca cercetatorii de la NASA sa nu ajunga sa colecteze probe insemnate din interiorul suprafetei de pe planeta Marte in aceste conditii, dar totul depinde si de locatia in care aleg sa inceapa sa faca forarile.

Planeta Marte. Sonda InSight va analiza eventualele probe colectate cu ajutorul instrumentelor cu care a fost echipata, insa nu le va putea aduce pe Pamant pana cand oamenii vor ajunge acolo.

2 COMENTARII