Seria iPhone 11 vine cu Baterii mai MARI pentru Toate Modelele

Seria iPhone 11 va fi lansata de catre compania Apple cu baterii mai mari pentru toate modelele care vor fi puse in vanzare incepand din septembrie.

Seria iPhone 11 vine cu Baterii mai MARI pentru Toate Modelele

Seria de telefoane iPhone 11 va fi lansata de catre compania Apple ci noi baterii de capacitate mai mare, si zvonul anunta o schimbare substantiala pentru unele dintre modelele vandute de catre Apple. Pentru iPhone 11, sai iPhone 11 PRO, capacitatea bateriei ar urma sa creasca de la 2658 mAh la 3200 mAh, deci vorbim despre o modificare de 20%, probabil cea mai mare facuta pana acum pentru lansarea unei noi serii de telefoane mobile.

iPhone 11 Max (PRO), sau iPhone 11 PRO Max ar urma sa aiba o baterie de 3500 mAh, fata de cea de 3174 mAh din iPhone XS Max, si din nou vorbim despre o crestere de peste 300 mAh pentru baterie. In cazul iPhone 11, sau iPhone 11R, bateria ar urma sa creasca de la 2942 mAh la 3000 mAh, mai mica decat in cazul celorlalte modele, dar asta e de asteptat avand in vedere ca acest model de telefon este si cel mai ieftin dintre toate cele trei.

Seria iPhone 11 vine cu Baterii mai MARI pentru Toate Modelele

Seria iPhone 11 nu va avea implementate schimbari pentru design-ul panoului frontal, iar in carcasa vom vedea doar camera tripla patrata, dar probabil v-ati obisnuit deja cu aceasta modificare proasta. Pe de alta parte, cresterea in autonomia bateriei telefoanelor din seria iPhone 11 ar trebui sa fie o veste foarte buna pentru clientii care nu sunt multumiti acum de ceea ce primesc din partea produselor celor din Cupertino.

“Capacitățile bateriilor vor crește la aproximativ 3.200 mAh, 3.500 mAh și 3.000 mAh pentru următorii iPhone XS, iPhone XS Max și, respectiv, iPhone XR, ceea ce ar fi în jur de 20 la sută, 10 la sută și cu două procente mai mare decât baterii în iPhone-uri echivalente 2018.”

Capacitatile pentru bateriile telefoanelor din seria iPhone 11 nu sunt “batute in cuie”, deci in final nu stim 100% sigur ce anume va oferi compania Apple pentru clientii sai, insa e de asteptat ca o imbunatatire sa existe. Apple a crescut in fiecare an capacitatile bateriilor telefoanelor sale, iar daca vorbim in 2019 despre cresteri de peste 300 mAh pentru modelele importante din seria iPhone 11, cred ca vor exista si foarte multe laude pentru decizia americanilor.

Seria iPhone 11 va fi lansata de catre compania Apple in cursul lunii septembrie, data de 10 septembrie fiind zvonita pentru prezentarea oficiala, si cea de 20 septembrie pentru punerea in vanzare.