iPhone 11. Vestea GROZAVA pe care TOTI Fanii o ASTEPTAU

iPhone 11. O veste grozava asteptata de catre fanii din intreaga lume a venit astazi, iata de ce ne vom bucura cu totii daca Apple nu-si va modifica planurile.

iPhone 11. Vestea GROZAVA pe care TOTI Fanii o ASTEPTAU

iPhone 11. Dupa foarte, foarte mult timp de asteptare, astazi revine o veste extrem de buna de care au avut parte fanii companiei Apple, ea anuntand o schimbare pe care o asteptam de foarte mult timp. Mai exact, astazi revine in discutie ideea ca Apple va include in cutia iPhone 11 un incarcator USB-C care va facilita incarcarea rapida, eliminand necesitatea de a mai cumpara separat aceste accesorii pentru a incarca rapid telefoanele.

iPhone 11. Apple nu ofera incarcatoare USB-C pentru clienti deoarece le vinde la preturi destul de mari, deci ar trebui fie sa creasca preturile telefoanelor, fie sa absoarba costul de productie al accesoriilor. Restul producatorilor de telefoane mobile fac asta, insa cei de la Apple nu par dornici nici macar cu iPhone 11 sa le ofere clientilor un beneficiu atat de insemnat, desi foarte multi s-ar bucura daca ar fi scutiti de o cheltuiala in plus.

iPhone 11. Vestea GROZAVA pe care TOTI Fanii o ASTEPTAU

iPhone 11. Apple a lansat anul trecut un incarcator USB-C nou pentru tabletele iPad Pro, care faciliteaza o incarcare mai rapida a lor, dar acestea au si baterii de capacitate mult mai mare. Pentru iPhone 11 ar fi grozav daca am avea parte de o surpriza similara, insa ca sa fiu complet sincer, nu-i cred pe cei de la Apple in stare sa ne ofere o bucurie de acest gen, asa ca va trebui sa platim in continuare sume consistente pe accesoriile sale.

iPhone 11. Includerea unui incarcator USB-C in cutia telefoanelor ar mai creste putin “atractia” vis-a-vis de telefon, mai ales ca din cate am aflat pana acum, el nu urmeaza sa aiba parte de schimbari insemnate de design. Desi componentele interne vor fi imbunatatite, cel putin partial, iPhone 11 nu are anuntate noutati chiar atat de importante, iar asta il pune intr-o pozitie de dezavantaj in comparatie cu telefoanele de la producatorii concurenti.