Google Chrome va Aduce o Noua Functie Foarte UTILA pentru NOI

Google Chrome. O noua functie foarte utila este implementata in browserul companiei Google, iata ce va ajunge in telefoanele mobile din intreaga lume.

Google Chrome va Aduce o Noua Functie Foarte UTILA pentru NOI

Google Chrome. O noua functie foarte utila va fi implementata in browserul companiei Google in viitorul foarte apropiat, iar asta in conditiile in care inginerii americanilor lucreaza in mod constant la imbunatatiri semnificative. Mai exact, pentru Google Chrome va fi implementat suport pentru Google Lens in telefoane in perioada urmatoare, sistemul fiind extrem de util pentru milioane peste milioane de utilizatori din lumea intreaga.

Google Chrome. In momentul de fata nu se stie cum anume va fi implementat Google Lens in browserul pentru telfeoanele cu sistem de operare Android, insa codul sursa al browserului confirma fara dubiu integrarea. Doua mentiuni au fost descoperite in cadrul codului sursa al Google Chrome, acestea mentionand posibilitatea de a folosi Google Lens din meniul contextual al browserului, insa e posibil sa poata fi activat si doar vocal.

Google Chrome va Aduce o Noua Functie Foarte UTILA pentru NOI

Google Chrome va Aduce o Noua Functie Foarte UTILA pentru NOI google lens

Google Chrome. E posibil ca implementarea actuala sa fie facuta doar pentru ca inginerii celor de la Google sa testeze functionalitatea, si in realitate sa fie inclus ceva mai putin impresionant. Adica e posibil ca Google Chrome sa nu poata oferi functionalitatea Google Lens in mod nativ, ci sa se deschida aplicatia respectiva, sau sa fie activat serviciul nativ din sistemul de operare Android, controlarea putand fi facuta totusi foarte usor.

Google Chrome. In momentul de fata exista doar aceste intrari in codul sursa al browserului, fara vreo integrare efectiva in vreuna dintre versiunile beta, sau Canary, ale sistemului de operare pentru telefoane. Asta inseamna ca Google Chrome nu va avea prea curand integrarea pentru Google Lens, dar asta n-ar trebui sa fie o problema chiar atat de mare, deoarece exista si alte metode de a folosi in momentul de fata serviciul.

Google Chrome. Chiar daca aceasta functionalitate nu este oferita inca, exista totusi alte schimbari majore oferite in sistemul de operare.