Huawei MATE 30 PRO. SECRETUL Major pe care Chinezii il PAZESC

Huawei MATE 30 PRO. Acesta este secretul important pe care compania chinezeasca il pazeste bine inainte de a lansa telefonul asteptat de catre multi fani.

Huawei MATE 30 PRO. SECRETUL Major pe care Chinezii il PAZESC

Huawei MATE 30 PRO. La inceputul lunii septembrie unul dintre marile secrete ale telefonului companiei Huawei ar trebui sa fie dezvaluit in mod oficial, chinezii pazindu-l foarte atent in momentul de fata. Mai exact, vorbim despre noul procesor Kirin 990, care va veni cu imbunatatiri majore in comparatie cu cel lansat pentru telefoanele de anul trecut, iar asta pentru ca Huawei MATE 30 PRO are nevoie de performante bune, modelele anterioare fiind depasite.

Huawei MATE 30 PRO. Noul chip Kirin 990 este produs folosind un proces de fabricatie de 7nm EUV, iar asta aduce o crestere cu 20% a numarului de tranzistori din el, deci performantele vor fi mult imbunatatite. Asta nu e tot, deoarece acest secret ascunde si faptul ca Huawei MATE 30 PRO va avea un chip Kirin 990 care va oferi si o eficienta energetica mult mai buna pentru telefon, deci autonomia bateriei ar trebui deasemenea sa creasca serios.

Huawei MATE 30 PRO. SECRETUL Major pe care Chinezii il PAZESC

Huawei MATE 30 PRO. Noul procesor pregatit pentru telefon vine cu foarte multe imbunatatiri, de care seria are nevoie, iar printre ele se numara si capacitatea de a inregistra clipuri video 4K la 60 FPS. Separat de asta, puterea mai mare de procesare pe care Huawei MATE 30 PRO o va avea va aduce cu siguranta si alte noutati pentru camera, probabil pentru inregistrarea de poze si clipuri video cu diverse efecte care pot fi aplicate in timp real.

Huawei MATE 30 PRO. Acest nou proces de fabricatie pentru procesorul telefonului este folosit inclusiv pentru procesorul din Samsung GALAXY NOTE 10, insa acolo performantele sunt cu mult sub asteptari. iPhone 11 va beneficia deasemenea de acelasi tip de proces de fabricatie pentru procesor, insa va avea cu siguranta performante mult mai bune decat Huawei MATE 30 PRO, asa cum s-a intamplat in fiecare an pana acum pentru telefoane.

Huawei MATE 30 PRO. Desi se anunta noutati majore pentru telefon, problema e ca Huawei nu poate implementa procesorul in telefon deoarece nu are licenta de folosire pentru el deocamdata.