Donald Trump il LAUDA in mod SURPRINZATOR pe Presedintele Apple

Donald Trump il LAUDA in mod SURPRINZATOR pe Presedintele Apple

Donald Trump, presedintele SUA, l-a laudat in mod surprinzator pe presedintele Apple, Tim Cook, pentru felul in care discuta cu el despre problemele companiei sale. Donald Trump a afirmat pentru presa din SUA ca relatia sa cu Tim Cook este una unica, in care presedintele Apple il suna direct.

Tim Cook vorbeste cu Donald Trump de fiecare data cand exista o problema serioasa pentru compania Apple, si se pare ca presedintele SUA apreciaza din plin asta. Donald Trump a afirmat ca acest tip de relatie este complet diferit fata de ceea ce exista in raport cu alti presedinti de mari companii americane, care aleg alte abordari.

Oamenii din jurul lui Tim Cook, sau poate chiar el personal, au inteles ca Donald Trump este un om cu care trebuie sa discuti direct, nu prin intermediari. Alti presedinti de mari companii din SUA prefera sa foloseasca diversi consultanti pentru a isi face problemele cunoscute, insa Tim Cook se descurca de unul singur.

„De aceea este un mare executiv. Pentru că el mă sună și alții nu. Alții ies și angajează consultanți foarte scumpi. Tim Cook îl sună direct pe Donald Trump. ”

Multumita aceste relatii speciale dintre Donald Trump si Tim Cook, Apple a scapat momentan de obligatia de a creste preturile produselor sale din cauza unor noi sanctiuni pe care SUA vre sa i le impuna Chinei.