Telefoane Huawei. CONFUZIE si mare NESIGURANTA pentru Clienti

Telefoane Huawei. Clientii din lumea intreaga au parte de foarte mare confuzie si nesiguranta, iata ce se va intampla cu produsele si cum te poti proteja.

Telefoane Huawei. CONFUZIE si mare NESIGURANTA pentru Clienti

Telefoane Huawei. Foarte multa confuzie, si o mare nesiguranta, exista in continuare pentru clientii din lumea intreaga dupa ce compania chinezeasca a primit doua lovituri puternice in cursul acestei saptamani. Ambele au venit simultan, si afecteaza toti clientii care au telefoane Huawei in momentul de fata, sau urmeaza sa cumpere modelele care vor fi lansate in urmatoarele luni, sau urmatorii ani, totul din cauza SUA si a lui Donald Trump.

Telefoane Huawei. SUA a extins perioada de exceptie pentru sanctiunile impuse impotriva companiei chinezesti, in loc sa le ridice, si a extins lista subsidiarelor care nu pot cumpara produse de la companiile americane. Practic, in loc sa elimine tot ceea ce a creat nesiguranta pana acum pentru chinezi si clientii cu telefoane Huawei, americanii mentin starea de incertitudine, si impiedica lansarea de noi telefoane, laptop-uri, tablete, etc.

Telefoane Huawei. CONFUZIE si mare NESIGURANTA pentru Clienti

Telefoane Huawei. Practic, e clar faptul ca Android 10 nu poate fi lansat pe produsele chinezilor, iar asta pentru ca Google nu are dreptul legal de a mai face asta, iar Donald Trump refuza sa i-l ofere, desi a promis ca o va face. Zeci de companii americane au cerut licente de la guvernul SUA pentru a vinde produse pentru telefoane Huawei, si nu numai, insa nu le-au primit, si nici nu le vor primi, interesul americanilor fiind de a distruge compania.

Telefoane Huawei. Ceea ce trebuie sa stie in momentul de fata toti clientii cu produse de la coreeni, indiferent de care ar fi, este ca actualizari software majore nu vor avea, fie ca e Android, Windows 10, sau altceva. In aceeasi masura, ei trebuie sa stie ca noi produse importante nu pot fi lansate din cauza sanctiunilor din SUA, insa impactul cel mai mare este pentru telefoane Huawei, care au parte de cea mai mare atentie tot timpul.

Telefoane Huawei. Acestea fiind spuse, ar trebui sa va ganditi foarte bine inainte de a cumpara un telefon al chinezilor, dar si ce faceti cu cele pe care le detineti in momentul de fata.