Gaura Neagra. Anunt ULUITOR al NASA ce a EXPLODAT pe Internet

Gaura Neagra. Un anunt extrem de important de la NASA a explodat pe internet, iata ce au dezvaluit cercetatorii si are legatura cu Pamantul pe care traim.

Gaura Neagra. Anunt ULUITOR al NASA ce a EXPLODAT pe Internet

Gaura Neagra. NASA a uimit intreaga planeta cu un anunt uluitor care a explodat pe internet, si care ne arata cat de mici ramanem in univers, dar totusi de ce nu ar trebui sa ne speriem prea mult. Mai exact, cei de la NASA au fost intrebati daca soarele nostru se poate transforma intr-o gaura neagra care sa inghita la un moment dat Pamantul impreuna cu toti locuitorii planetei, iar raspunsul a fost unul pe masura asteptarilor.

Gaura Neagra. Conform cercetatorilor de la NASA, soarele nostru ar trebui sa aiba o masa de cel putin 10 ori mai mare decat cea actuala pentru ca atunci cand va deveni o supernova sa se transforme si in altceva. Asta inseamna ca Pamantul nu este in pericol de distrugere deoarece soarele nu va deveni vreodata o gaura neagra, deci nu are cum sa ne faca rau, astfel ca toata lumea poate sta linistita, deoarece nu va fi omorata intr-un asemenea mod.

Gaura Neagra. Anunt ULUITOR al NASA ce a EXPLODAT pe Internet

Gaura Neagra. Punand totusi “raul in fata”, cei de la NASA aua firmat ca daca s-ar intampla ca soarele sa se transforme, din cauza dimensiunilor sale mici, ar avea un diametru de doar 6 kilometri in final. Din cauza dimensiunilor foarte mici, o gaura neagra de acest gen nu ar putea exercita o forta gravitationala mare, nicidecum mai mare decat cea pe care o are soarele in momentul de fata in sistemul nostru solar.

“Soarele nostru este de fapt prea mic pentru a ajunge ca o gaură neagră. O stea trebuie să fie de peste 10 ori mai mare decât masa Soarelui nostru pentru a deveni o gaură neagră. Dacă Soarele ar fi cumva comprimat suficient pentru a deveni o gaură neagră, ar fi mai puțin de șase kilometri (sub patru mile). Nu ar exercita nici o forță gravitațională pe Pământ sau pe celelalte planete din sistemul solar decât o face acum.”

Gaura Neagra. Informatiile furnizate acum de catre NASA ar trebui sa linisteasca foarte multa lume, insa e improbabil ca asta sa se intample deoarece oamenii se vor teme in continuare de ceva ce nu se va intampla. Indiferent cat ar incerca cercetatorii sa explice ca soarele nu se va transforma intr-o gaura neagra, vor exista foarte multi pe internet care vor continua sa sustina ca acest lucru este intrutotul posibil.

Gaura Neagra. Ceea ce se va intampla cu siguranta este diferit, adica soarele va deveni o supernova la un moment dat, insa asta nu se va intampla pe parcursul vietii vreunuia dintre noi.