Huawei P40 PRO. Vestea GROZAVA La care NU mai SPERA Cineva

Huawei P40 PRO. O veste grozava la care niciun fan al companiei Huawei nu se astepta a venit astazi, iata de ce vor avea parte noile modele de telefoane mobile.

Huawei P40 PRO

Huawei P40 PRO. O veste grozava pentru fanii din intreaga lume a venit chiar zilele trecute de la compania chinezeasca, si toti se pot bucura din plin de ceea ce le este pregatit in momentul de fata de catre ea. Mai exact, Huawei a spus zilele trecute ca nu va renunta la sistemul de operare Android, acesta fiind gandit pentru alte tipuri de produse, nu telefoane mobile, astfel ca Huawei P40 PRO va veni in mod sigur cu acest sistem de operare.

Huawei P40 PRO. Desi se spunea ca in toamna ar fi urmat sa ajunga pe piata un Huawei MATE 30 PRO care ar avea sistemul de operare inlocuitor al Android, gandit de catre chinezi, ei bine realitatea este cu totul diferita. Chinezii nu intentioneaza sa renunte la colaborarea cu Google pentru telefoanele mobile, astfel ca Huawei P40 PRO nu va veni cu vreun sistem de operare pe care nimeni nu si-l doreste, ci chiar cu Android.

Huawei P40 PRO. Vestea GROZAVA La care NU mai SPERA Cineva

Huawei P40 PRO. Asta inseamna ca in primavara anului viitor toti utilizatorii se vor putea bucura de noutatile implementate in Android Q, cu actualizarile ulterioare, dar si ceea ce vor gandi chinezii pentru ele. Desigur ca si o noua versiune a interfetei EMUI va fi integrata in Huawei P40 PRO, impreuna cu modificari pentru interfata, si cel mai probabil imbunatatiri ale performantelor, si ale experientei generale pentru folosirea viitoarei serii de telefoane.

Huawei P40 PRO. Mult mai important decat atat este faptul ca aceste modele de telefoane vor avea aplicatiile si serviciile Google integrate, adica vor veni cu Google Play, Google Maps, YouTube, Google Chrome, si nu numai. Daca sanctiunile din SUA nu vor fi ridicate pana cand Huawei P40 PRO va fi lansat, ceea ce e improbabil, telefoanele nu vor putea fi lansate cu Android, deci nu vor avea nici aceste servicii, dar nu cred ca se va intampla asta.

Huawei P40 PRO. In mod normal, seria de telefoane ar trebui sa ajunga in magazine in luna martie a anului 2020, in baza modului in care si-a gandit Huawei si lansarile din anii anteriori.