Samsung GALAXY S11. E in Dezvoltare, Iata NOUTATILE MAJORE

Samsung GALAXY S11. Noul model de telefon a intrat in plin proces de dezvoltare la compania Samsung deja, iata ce noutati majore urmeaza sa aduca pentru noi.

Samsung GALAXY S11. E in Dezvoltare, Iata NOUTATILE MAJORE

Samsung GALAXY S11. Procesul de dezvoltare pentru viitorul model de telefon a inceput deja, compania Samsung indreptandu-si total atentia spre viitorul model de telefon pe care vrea sa il lanseze in anul 2020. Exact precum s-a intamplat cu seria actuala, este de asteptat ca Samsung GALAXY S11 sa ajunga pe piata undeva in prima parte a anului viitor, cel mai probabil undeva prin luna martie, dupa o prezentare in februarie.

Samsung GALAXY S11. In baza zvonurilor existente acum, viitorul model de telefon urmeaza sa aiba un ecran imbunatatit serios din punct de vedere tehnologic, fiind preluate noutatile din seria Note 10. Mai mult decat atat, este de asteptat ca Samsung GALAXY S11 sa aiba si o rata de refresh de 90 Hz pentru noul ecran, egaland in acest fel ceea ce ofera deja OnePlus 7, sau ceea ce va aduce Huawei MATE 30 PRO pentru toti clientii care-l vor cumpara.

Samsung GALAXY S11. E in Dezvoltare, Iata NOUTATILE MAJORE

Samsung GALAXY S11. Mai mult decat atat, noul telefon va avea noi procesoare Qualcomm Snapdragon 865 si Exynos 9830, ele fiind gandite pentru a sustine compatibilitatea cu retelele 5G din toata lumea. Tot in aceasta idee, Samsung GALAXY S11 va avea si noi medii de stocare UFS 3.0, RAM DDR5, si alte imbunatatiri menite sa faca mai simpla atingerea vitezelor de pana la 2 Gbps pentru transfer de date prin retelele 5G.

Samsung GALAXY S11. Noi baterii cu capacitati mai mari vor fi implementate deasemenea in modelele care vor fi lansate in primavara anului viitor, impreuna cu un nou sistem de incarcare mult mai rapida. Pe langa toate acestea, seria Samsung GALAXY S11 va aduce si noi camere cu senzori de imagine complet noi, plus un al patrulea ToF care va permite inregistrarea de imagini mai bune cu efect de adancime, ca seria Note 10.

Samsung GALAXY S11. Din zvonurile pe care le avem acum, viitoarea serie de telefoane  se anunta a fi extrem de interesanta, si cu siguranta va pune probleme mari pentru iPhone 11, Huawei P40 PRO, Huawei MATE 30 PRO.